Tidigt....igen

Ja, en tidig dag idag med. Jocke gick upp tidigare än vanligt med och givietvis vaknade Ninni med. Ho nhade visst först gått ner och sagt till Pappsen att hon skulle ligga i soffan. Men han sa åt henne att gå upp och lägga sig hos mig istället och det gjorde hon. Hon vinkade av Pappsen från fönstret vid vår säng och sen kom hon och la sig igen.
Jag hann somna til och sen vaknade jag igen av att Ninni behövde ha hjälp att komma ner...hon hade hittat sina Bilar-klistermärken på köksfläkten.
Så vi är igång nu, snart varit uppe en timme.
Lillan vaknade till när jag gick upp, men hon somnade om gott igen =)

Det är ju redan fint väder ute, så jag förväntar mig en minst lika fin dag idag som det va igår! =)
Då blir det en utedag idag med, inget mig emot, så häligt nu när våren är här. Knopparna som kämpar på lite här och var, vårluften och solen som värmer göttit =)

Jag skulle ha bakat brös till Jocke igår, men sen blev det för sent, vi hade inte ätit än och kunde inte bestämma oss för vad vi skulle äta och Ninni ville inte ha nån mat, hon skulle ha flingor...
Men, idag ska jag baka till honom. Det är Leilas Hönokakor...inget jag gjot innan, men det är alltid kul att testa nåt nytt och de skulle va riktigt goda. Sara hade bakat så Conny hade med sig igår på jobb, så Jocke tyckte jag skulle göra såna.
Jahapp, ja det ska bli kul iaf. Hoppas bara de blir lika goda. =)
Jobbiga är bara att jag inte har nån bakmaskin, så det blir oldstyle. Vill ha en bakmaskin...

Nu ska jag ha mig en kopp kaffe, hoppas ni får en bra dag!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0