Myshelg!

Igår va en härlig dag!! Hade varit bättre om den hade delats med Jocke, men man kan inte få allt här i världen =)
Jag fick låna Mickes bil, så jag och tösena stack in till mormor!
Jag ringde henne på vägen in och hon blev hur glad som helst att jag va på väg till henne och hade töserna med mig! Ninni lycklig fia över att vi va ute och åkte och för att vi skulle hälsa på mormor. Vi stannade till på Pema på vägen dit för att köpa nya färgpennor och en målarbok.
Sen mormor. Ninni lycklig och vi drack lite kaffe, snackade och sen frågade jag Ninni om hon ville följa med mig eller va hos mormor.
"Mormor"
Inget snack om saken. Så hon stannade, fick "diska" (leka masa med vattnet i vasken) och hon hann fråga om hon fick duscha inann jag gick med, så hon hann knappt säga hejdå till mig när jag gick =)
Jag och Lillan körde ner till pizzerian och  hälsade på. Jag hade redan snackat med Tjitchoos om att jag skulle komma dit, så att vi kunde träffas där med.
Salle blev lite chockad och jätteglad när jag kom =)
Vi åt, snackade, drack kaffe och Lillan mös med Micke (Vollsjö) hela tiden. Han har nåt visst med barn. Både Ninni och Lillan har tyckt så bra om honom redan från början och Lillan som nu har en period do det kan gå bra en stund hos någon annan, men sen ska det va mamma....hon dissade mig helt, haha =)
Sen fick vi köra igen, matta och nöjda.
Hämtade Ninni och sen hem, så att Micke fick tillbaka sin bil.
Tack Micke!!

Mange kom sen på kaffe. Han hade bjudit in oss på födelsedagsfika innan, men Jocke va ju iväg och hjälpte Micke och bilen va ju bara ett lån under tiden han hjälpte honom. Så Mange sa att han kunde komma till oss ist. Snällt =)
Så kaffe och supergod fika blev det!!
Hemmabakad Budapesttårta och bullar som jag inte kommer ihåg vad de hette. Men sånadär med smör och socker i. Så gott!!
När Mange körde hem igen, så gick jag up och la en trött Ninni =)

Jag och Jocke hade myskväll... =)

Idag är det familjemys!! Underbart!
Vi har vilat allihopa tillsammans nu, Jocke har vi inte fått upp än, men ska väcka honom när jag är klar här. Sen ska vi ut i skogen här på andra sidan vägen. Hundarna får springa och vi ska ha lite varm bojboj och fika med oss. Mange lämnade kvar bullarna igår...tror det va med flit han gjorde det....så de ska med ut idag =)

Mys hela dagen! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0