Lite mer idag

Ja, då ska jag se om jag kan få gjort lite mer av det jag planera idag, blev ju varken dammsugat eller bakat igår. Va lek som gällde under eftermiddagen ist =)
Sen tänkte jag att jag kanske kunde baka när Ninni lagt sig igår, men blev inget gjort då mer än att jag önskade att jag kunde dela på mig och va hos både Ninni och Lillan samtidigt när jag la Ninni.
Upp och ner, upp och ner, va inte den ena tösen lissen, så va det den andra.
Ninni kunde inte komma till ro, vände och vred sig och kliade på prickarna hon fått. Hon har inte kliat på dem innan och om det nu är värmeprickar så är det inte så konstigt att de kliade, för hon blev varm när hon höll å att böka och sen hade jag rätt varmt här nere för att få upp värmen på ovanvåningen.
Ninni fick ligga här i soffan och chilla ist när jag faixade med Lillan och när hon sen va mätt och jag lagt henne, så mös jag till det med Ninni. Läst godnatt saga hade vi redan gjort och hon va riktigt trött, så vi gosade ner oss i sängen sen och hon somnade direkt!
Sen somnade jag med...hehe.
Jag vaknade till av att hundarna flippade här nere och efter en stund och jag kopplade ihop alla trådar så kom jag på att jag hade låst här nere och att det kanske va Jocke som stod och inte kom in.
Så jag gick ner, såg ingen, ringde Jocke, men han va på väg hem då. Vet inte vad hundarna gollade sig om...

Jag ska ta mig en kopp kaffe nu, så kommer vi nog allt igång här efterhand =)

Conny med familj, hoppas ni får en bra resa och myig och härlig semester!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0