Hönökakor.........

Okej, om jag säger såhär. Hönökakorna blev inte bra!!!
Inte alls.
Jag ska ge mig på dem igen, men inte idag. Pallar inte med den degen igen. Får bli när jag har en bakmaskin. <och jag ska snacka med Sara, hon verkar va en riktigt hejare på bröd!
Ska kika rundor och se om jag kanske hittar nåt annat bröd jag kan få ihopa idag =)

Vi skulle ha sovmorgon idag till 7.30. Hade inte varit så dumt, men Ninni tyckte inte det skulle bli så.
Hon vaknade till, jag gick och hämtade en napp, då vi inte hittade hennes och sen somnade vi alla om igen. Trodde vi...Ninni somnade kanske till, men bara en liten stund, sen skulle hon gå upp.
Jag ropade på henne och tyckte hon kunde komma och lägga sig igne, men nej hon gick ner och sen fick hon igång musiken...så det va bara att klä på sig och gå upp. Klockan va ca 6.30...

Men jag fixade Jockes macke-låda och fixade med disken, gick ut med soporna och sen va kaffet serverat när Jocke kom ner efter att ha blivit väckt av telefonen 10 minuter innan klockan skulle ringa....
Men en kopp kaffe fick vi tillsammans innan han körde iväg och innan dess hämtade han in Ninni som smet ut...jäkla unge... :)

Nu har morgonens första akt varit, alla mmorgonsysslor, så nu sitter vi och chillar lite. Med tanke på energin jag hade när jag gick upp, så kan det nog bli mycket gjort här hemma idag om jag håller den energin igång. Hade varit rätt skönt =)

Men, nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen är det dags för frukost =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0