Garderobsfix

Igår kväll la sig Ninni litei 8...så inte så förvånad när hon kom upp när Jocke gick upp. Han skickade upp henne sen igen när han skulle gå. Hon kom och la sig en liten stund, men det va helt enkelt tid att gå upp tyckte hon. Det tyckte Lillan med...
Ninni har sovit bra ett par nätter nu, utan att komma och lägga sig hos mig. Skönt!
Lillan sover gott i sin säng, vaknade en gång natten till igår, men nu i natt blev det två. Första gången när vi själva precis hade lagt oss, så jag hoppades ju på en hel natts sömn sen. Men nej...nåja. Bättre men en tös som väcker en än två som turas om =)

Nu har vi bara myst och vaknat till. Jag väntar på kaffet som ska puttra klart. Snälla Hjärtat mitt gjorde inget kaffe i morse. Kan ju ha varit för att det inte fanns bönor till en hel kanna, men han hade ju lika gärna gjort en halv. Men jag tycker han struntade i det för att jag skulle få lite kaffe :D

Idag ska det fixas i garderoben bland tösernas kläder!! Behövs verkligen!
Ska gå igenom Lillans kläder, ner med det som är smått och sen får jag gå igenom de strre stl. lite och de vad mer som finns till henne nu. Hon växer ju rätt bra på längden =)

Sen hoppas jag ju givetvis att töserna kan vila middag båda samtidigt och kanske to.m nästan ett par timmar. Så kan jag måla =)
Jocke kanske hade kunnat ta in ett par hjärtan som jag fått av Sara. Han har dem i bilen...
Nä, nu kallar kaffet!! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0