BVC och Pema =)

Annika ringde innan, de kom hit på lite fika och töserna lekte lite. Men Ninni va inte så spreciellt rolig efter en stund...hon va trött och somnade sen i sin sittsäck när de hade kört hem igen. Kanon fina och bra skor fick Ninni av Felicia med som inte passade henne längre!
Tack ska ni ha för idag!!

Sen fixade jag klart så att det bara va för mig och Lillan att köra när Ann kom. Hon har Jomas och Amelia med sig, som hon hade hämtat från dagis tidigare så att hon komma hit med.
Snällt!
Ninni hade visst vaknat sen kanske 10 minuter efter att jag hade kört.
In till BVC, Lillan gladfisen flinade och snackade lite med Gun. Nu väger hon 5080 och är 60 lång. Så en lite längre, smalare tös, men med lite rultiga ben har vi =)
Något neråt med viktien går det, men inget vi behöver oroa oss för. Set hur det tar sig en månad fråmåt, om det fortsätter såhär eller om hon stabileserar sig.

Sen på vägen hem så pratade ajg med Jocke direkt och berättade hur allt gått och då fick jag med reda på att han nog inte kom hem i "tidigt/normal" tid. Så jag hörde med Ann om det va okej att jag tog en snabb sväng om till Pema med, så jag kunde få spendera mitt presentkort! =)
Inga problem. Så glad jag va när jag fick komma dit och plocka på mig lite saker. Nu kan det målas igen =) Har mina idéer =)

Sen hem och Ann och barnen körde ut till skogen.
Jag kollade läget med vår frys, som har klöddat ett par dagar.....den vill inte komma upp i temperatur!!! Inget bra, jag som handlat och fyllt på med mat ju!!
Jocke ska koka sina rådjursskallar i helgen, så blir det lite bättre plats och lite luftigare. Kanske den kan komma igång igen.
Men, glasen är ju inte så okel längre, så jag gjorde iaf en blåbärs milkshake till Ninni och det va poppis =)
Får ta och använda så mycket som möjligt nu i dagarna, så man inte har handlat allt helt i onödan...

Nu ligger slöe-Ninni och kollar Bilar, Lillan ät mätt i magen och vilar lite.
Jocke är väl kanske hemma om en eller ett par timmar. Men jag ska på maten nu snart, kan ju hoppas att han kommer hem lagom tills den är klar =)

Dagen har sagt tjoff!!
Imorgon ska jag....ja jag vet inte riktigt. Vi dammsugade där uppe och städade Ninnis rum i förmiddags. Här nere städade jag av igår, tvätt ligger där nog ingen heller.....det får bli en mys-bus-lekdag imorgon =)

Tack Annika och Felicia för idag och för de fina skorna!
Tack Ann för all hjälp idag!!
Tack Maria som fixade mjölk, som jag glömde när jag va iväg....
Tack svärmor och svärfar Fribbe för shoppingrundan jag kunde göra idag! =)



Kommentarer
Postat av: Emilie-mamma till Liam

tack...ja usch det är inget roligt detta, men medicinen har hjälpt lite nu iallfall så effekt har den. Ja precis vi fick också en för tillfälligheter och en som han ska ta nu morgon och kväll tills förkylningen är över. Jag hoppas också på att detta endast är en tillfällighet så han slipper detta i framtiden. Jobbigt med dagis och så där nu nästa vecka bara, vi får se hur det går. :)

2011-03-02 @ 18:48:21
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0