Åsa kommer hit=)

Skrattade precis lite åt Lillan som ligger här i soffan och har vaknat till igen...hon ligger och har en stirr-tävling med fläkten i taket verkar det som. Undra vem som vinner... :D
Ninni halvligger i sin sittsäck och tittar på film, hon börjar nog bli lite trött, men kan nog sitta där och chilla lite innan hon går och vilar.
Vi har målat lite med vattenfärger nu efter frukosten. Den rena tvätten har vi fått in i garderoben och när jag tagit en kopp kaffe till nu, så ska jag gå och städa den kassa frysen. Jag pallade helt enkelt inte det igår...
Jocke ligger och snarkar här på soffan. Vi gick alla upp vid halv 8!!! Jag fick min sovmorgon!!! =)
En hel natt har det ju absolut inte blivit, men känns ju iaf bärre när det blev ett par timmar längre.
Jocke somnade om här på soffan sen och vi fick inte upp honom till frukosten heller, snarkar gott. Göra ett nytt försök att väcka honom snart tror jag, så kanske inte hela dagen behöver försvinna. Han ska iväg och fixa med sitt sen så.

Åsa kommer hit idag. Vet inte om Kes med följer med. Men det ska blir trevligt iaf, snacka lite, dricka kaffe och jag ska hjälpa Åsa med håret. Hon ska bli lite lockig. Inte för att jag har gjort nåt sånt förr, men hon har, så hon guidar mig =)
Annars finns det Youtube, haha. Där kan man lära sig allt =)

Nej, en kopp kaffe till ute i solskenet, ett försök att väcka Jocke och sen frysen!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0