Arg granne....

Släppte ut hundarna....har bara väntat på det egentligen, har märkt av det de senaste dagarna. Cox tar sina äventyrsrundor igen...nu hade han varit borta hon gubben som har dammen, där de va och badade en gång.
Grannen mottemot kom hit och sa att gubben hade ringt. Han frågade om han skulle stanna här under tiden jag gick bort, han trodde Cox fortfarande va borta. Men han va ju tillbaka, så ingen fara.
Denna grannen är snäll och trevlig, gnäller inte. Gubben är med snäll och trevlig, han är nog bara väldig trött på att behöva se våra...han har själv hund och vågar liksom inte gå ut när våra är ute. Inget kul och jag förstår honom.
Men sen kom han med gående, så jag fick pratat med honom med och jag förklarade att de är väg härifrån...vi ska lösa detta.
Han tyckte nog vår hundgård är för liten....nej, inte direkt, vi har gått efter reglerna... Men vi pratade om inhägnaden vi tänkte göra, så lät han mer nöjd och ännu mer nöjd när jag sa att vi kommer göra oss av med dem.
Nåja. Hundarna är inne nu iaf.

Ninni och jag ska måla lite nu. Hon är så glad för sina nys pennor och nya målarboken =)

Vi både städade och bakade ju igår, så idag är det inte så mycket på schemat. Tänkte fixa till vcl på datorn, så vi kan börja dansa zumba idag på allvar.
Sen kanske ner och måla nån tavla med =)

Kaffe nu först iaf!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0