Ännu en dag...

Ja, denna onsdagen lider mot sitt slut snart...
Ninni har inte lagt sig än, men ska snart hoppa i säng. Vi tog ett bad nu ikväll, mysigt =)
Lillan satt i sin stol och snacka och skratta med oss, men efter kanske en halvtimme, började hon tycke det va lite tradet, så vi gick upp.
Hundarna låg och chillade framför kaminen när vi kom upp, rygg mot rygg =)

Jocke lär nog inte komma hem på ett par timmar misstänker jag. De har haft mycket idag med, sliter på gör de. Men imorgon är har de nog två bilar som går igen, så blir det inte lika långa dagar. Hoppas jag...Ninni har inte träffat Jocke igår eller idag.
Ska be Jocke fixa med vlc på min dator när kommer hem om han pallar, så att jag och Ninni kan träna zumba imorgon. Jag vet inte vad jag gör för fel, men fick inte rätt på det idag iaf...
Sen får vi se om Ninni vill vara med och dansa eller inte. För jag hade tänkt att vi skulle köra två eller tre ggr i veckan.
Annars får jag ju bara göra det när hon vilar middag. Men det är dags att komma igång iaf, nu har jag ju fått över zumban på min dator så... =)

Idag har jag iaf fått dammsugat och tvättat lite med, annars har eftermiddagen bara rullat på. Imorgon, ja vi får se vad som händer....

Fattar ni sån ångest jag har över hundarna....Atlas lär ju fet-fatta vad som är på väg att hända...att de ska flytta. Han är ju hur fjäskig som helst. Lugn, fin, lydigare, gosig...ja...
Ångest-japp.
Men beslut taget-japp!
Måste hända något, så är det bara. De kommer få det bättre, de har så pass bra koll på såna omplacerings-ställen, vart hundarna hamnar.
Jaja...

Nej, nu ska Lillan ha lite mat, sen ska Ninni gå och lägga sig. Ja, och Lillan. Blir lagom, så kanske vi kan sova till 7 eller kanske t.om halv 8 imorgon... =)



Kommentarer
Postat av: Emilie-mamma till Liam

varför ska ni göra er av med hundarna ? och vart ?

2011-03-10 @ 10:15:09
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0