Sovmorgon med töserna

Med Ninni på ena sidan om mig och Lillan på andra sidan. Inget ovanligt, men sovmorgon blev det :)
Jocke ringde och väckte oss och det första han sa va "vill du gifta dig med mig?"
Det är ju klart jag vill! :)
Fråga mig inte hur han kommit in på det sådär, haha. Klart vi ska gifta oss, vi funderade på att gifta oss redan förra sommaren. Det kommer! :-)

Jepp, jag och töserna mornade oss en liten stund och nu är de igång, leker och Ninni har fastnat, helt inne i tv'n. Är nåt barnprogram, jag vet inte riktigt vad det är för nåt, men hon gillar iaf det.
Lillan viftar med Ninnis dammsugar rör, jag bara väntar på att hon ska dänga sig själv i huvudet...hehe. Då kommer det nog inte va lika kul längre :D

Det har ju varit jättefint väder nu ett par dagar. Ninni pool dom hon fick av farmor förra året har tackat för sig...men Jocke fixade snabbt en pool till Ninni. Av ett kubikfat. Hur bra som helst, kan iaf inte gå hål i den! Så hon badade en massa igår och kommer det bli fint idag med, så vet jag iaf vad hon kommer vilja göra :)
Men vi får se vad det blir för väder, det skulle ju bli åsk oväder i natt, men inget vi märkte av mer än att Jocke såg en blixt.
Ja, blir det fint idag, så blir det ju en utedag, annars får vi se vad som händer.

Jocke är frisk igen. Eller ja han är nog allt lite slö kan jag tänka mig, men han kommer nog igång. Han är på jobb iaf.
Även om han inte varit hej hopp pigg och igång här hemma, så har det varit skönt att ha haft honom hemma. Längtar till semestern.

Vill bli miljonär.....!

Well gott folk, en kopp java nu, sen är det snart dags för lite frukost! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0