Skogspromenad :)

Det har varit en rätt lugn dag och det behövdes nog efter gårdagen. Inte för att det va en direkt jobbig dag i går, hehe...men solen och tar rätt bra på en under så många timmar :)
...som jag längtar tills vi kan ha en sån dag igen :)

Hasse va här på en kaffe idag och sen va Jocke iväg en sväng och hjälpte Conny bära deras akvarie för flytten. Under tiden vilade töserna och när Jocke kom hem igen, så lagade han middag. En lite låt-oss-se-vad-det-blir-för-pastasås-sås. Det blev en riktigt bra pastasås ska jag säga :)
Men Ninni va nog inte speciellt hungrig, eller så diggade hon inte den riktigt, för hon åt bra pasta.

Micke kom sen och hämtade Jocke, de skulle fixa med båten.
Så jag, töserna och Atlas körde iväg en sväng och tog en promenad i skogen :)
Nästan en timmes promenad blev det och det va mysigt. Jag hittade en annan rätt bra runda sen som man kan påbörja redan hemifrån som är iaf på 5 km. Den tror jag vi provar på imorgon :)
Fika hade jag tagit med till oss, men det va rätt mycket mygg, så jag frågade Ninni om vi skulle ta fikan hemma i trädgården ist. Men det ville hon inte, hon ville till morfar.
Jaha, då kör vi väl och ser om han är hemma.
Det va han och han blev glad över påhälsningen.
Vi va kanske där en timme innan vi sen körde hem igen och det va chill och mys innan Jocke kom hem och töserna somnade gott :)

Vad vi ska göra innan vi tackar och god nattar för denna dagen, det vet jag inte. Vi sitter och chillar och ugglar lite nu och klockan ska väl inte bli rent för mycket innan vi går och lägger oss. Det är ju jobb imorgon...

Det har varit en riktigt bra helg. Jag vill säga tack igen till alla som gjode det möjligt för oss att ha egentid tillsammans. Det va rätt längesen vi hade en heldag med bara avkoppling....fan det va jätte längesen...
TACK!!

HA...kom precis på att jag ska baka kanelbullar imorgon ju...det ska bli gott :)


Gänget :)
Ninni koncentrerar sig på dockan som sitter på hennes axlar :)













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0