Då är det midsommar

Inte många timmars sömn....blev väl kanske 4. Men det ska väl gå det med :)
Ninni väckte oss på sitt lilla vis, men jag är ju van :D
Upp och sen for Jocke iväg till marken och han ska handla på vägen hem med. Jag skickade med en lista på vad som behövs, men vad tror ni jag gör?!
Jo, glömmer nog skriva upp daim!! Det ska jag ju ha till efterrätten...pucko-Anna...
Men jag får väl springa upp till vår lilla affär här sen när Jocke kommer hem igen :)

Fasen, jag är lite nervös inför efterrätten. Jag följer ju inget specifikt recept och det vill jag gärna när det är något jag inte gjort förr och speciellt när det gäller bakning av godsaker....
Men what the fuck, det kan ju inte gå mer än åt helvete, eller hur?
Kul bara om det funkar :)
Haha, heja mig som provar på något när det ska bjudas på det, kanske skulle testat det själv först...men sen har jag ätit sånt som är som detta fast inte i samma efterrätt om jag säger så. Jag blandar ihop 2 olika :)
Nåja, ni får reda på sen hur det blir och blev det bra kan jag ju kanske dela med mig av receptet :)

Lillan hon asar sig fram här på golvet och roar sig, skäller lite på en ank-nalle och sparkar på sakerna. Blir lite sur när det inte går riktigt som hon vill, men glömmer det lika snabbt igen.
Ninni sitter här brevid mig och kollar Barbapappa...vi kan alla avsnitt nu. Bättre finns ju att glo på, men Ninni diggar det... :)
Ja, stolt över vår tös är jag. Hon är blöjfri om dagarna nu!!! :)
Här hemma iaf. Hon får ha blöjan p åsig om vi åker iväg, så slipper hon tänka på det. Men hon gåt ändå på toa om hon kommer på det även då :)

Nä minsann, nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och fixa i köket så jag kan börja med mitt mästerverk sen när Jocke kommer :D

Glad midsommar!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0