Träningsvärk?

Haha, nej det har jag faktiskt inte, men gårdagens prmenad känns av lite iaf :)
Vi skulle gå en promenad igår efter maten, så vi gick. Tog en annan runda än dagen innan och denna runda blev lång!
Vi viste inte riktigt vart vägen gick, men vi traskade på. Vägen ledde in i skogen...och länge in i skogen. Och blev till slut en väg som bara traktorer kört på....inte det lättaste att köra syskonvagn där inte. Men vi är det bra team vi är, så turades om att köra vagnen och ha Atlas. Jocke fixade backarna med vagnen, jag sa upp det efter en dryg backe... Jocke joggade tom upp för en, inte klok! :)

Ja, till slut tog vägen slut och vi hade en kohage framför oss. Med ungdjur...
Jag gick in och kollade läget, hur de va och de va så klart nyfikna. Vi skulle se om vi kanske kunde gå igenom hagen, då vägen va på andra sidan och det va med lockande att komma ut på den än att behöva gå tillbaka genom skogen, det skulle snart börja mörkna...
Mina kofösar utföranden va inte något de tog på allvar om jag säger så, hehe. Så Jocke tog över. Då hände det lite med :)
Jocke kom över till andra sidan. Men där stod ju jag kvar med vagn och Atlas och korna stannade ju inte borta, de stod och glodde i hagen mellan oss.
Så Jocke kom tillbaka, han gjorrde om allt igen, hade Atlas med sig och jag kom efter med vagnen :)

Så, efter lite kofösarfix och ett par steg i koskit, va vi ute på vägen och kom fram till att vi faktiskt hade gått jättelångt. Och hade nog lika långt hem igen...
Men det va bara att traska på, nu gick vi ju iaf på en vanlig grusväg och sen kom den asfalterade vägen :)

Och efter 2 timmars traskande, lite trötta ben, så va vi sen hemma igen, efter en ca 1 mil!! :)
Töserna nattades och vi kollade på en film innan vi med gick och la oss.



Idag. Ja, som vanligt har det varit en lugn förmiddag. Lillan kommer nog snart vila lite middag och sen säger nog Ninni med tack för sig en liten stund. Just nu är hon ute på altanen och sopar :)

Jepp, vi höres sen igen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0