Strömavbrott igen...

Ninni hade jättesvårt att komma till ro för att somna igår. Jag trodde hon hade somnat, men hon kom ner igen när jag hade kommit ner...

Sen fick vi strömavbrot.....wohoo...

Jag ringde E-on, men teknikerna hade inte hunnit komma ut på plats än, så de kunde inte säga hur lång tid det skulle ta innan det va fixat.
Häpp.
Ringde lite senare och fick meddelandet att vid 2 skulle det vara klart. För fan...den försvann vid 23-tiden. Kul. Jättekul, verkligen!

En Ninni som inte kunde komma till ro och här satt vi med ett ljus tänt och bara glodde.
Sen vaknade Lillan.
Ännu mer kul. Vällingen....
Så Jocke meckade ihop ett ljus, så det brann bättre, så vi kunde värma vattnet till vällingen i kastrull där över. Det gick bra :)
Sen hade vi inte så många mer ljus, så Jocke kom på att vi kunde göra egna under tiden vi ändå bara satt här och ugglade med två vakna barn.
Hämtade små ljus som vi inte kan använda, då vi inte har ljusstakar till dem. Ninni valde vilka färger vi skulle ha och Jocke bröt ner dem  och sen tvinnade vi vekarna och tog fram ljusstakar/glas, som vi skulle göra dem i.

Lillan fick sin välling, somnade om gott igen. Jocke började smälta stearinet och då kom strömmen tillbaka.
Fortsatte att smälta stearinet på spisen istället och sen försvann strömmen igen när det va klart och det skulle meckas ihop ljus och fixas med vekarna....tur nog, så va det abra en liten stund  :)

Ljusen blev klara, strömmen va tillbaka, Ninni däckade på soffan och sen la vi oss och kollade på en film....eller jag kollade 10 minuter, somnade...Jocke kom på vad filmen gick ut på, snabbspolade och sen gick vi och la oss.

En lite annorlunda kväll får jag säga :)


Jag va uppe med Lillan vid kanske halv 7 i morse, gav henne välling och sen somnade vi om igen, sen startade dagen vid 9, när Ninni vaknade och började fixa där uppe och Lillan med vaknade. Men vi gick inte upp förrän kanske halv 10 :)

Idag ska vi se om vi kan vända tillbaka tösernas dygn, Lillan vilar middag nu och  Ninni skulle behöva göra det....men ska nog gå :)

Bajbaj, hörs sen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0