Strålande sol

Så fint väder det är!! Blit så glad när det är det och idag hjälpte det mig att inte fastna i mitt dåliga humör som jag vaknade med...har sovit till och från sedan 4 i morse...
Atlas väckte mig med ett jäkla gnällade och pipande. Sa till honom att gå och lägga sig. Tänkte att han nog behövde gå ut...så försökte piggna till nog för att resa mig. Lyft huvudet och tittade på honom när han började igen. Ser då att han ligger rakt mot korgen där Cox ligger och gnäller och snackar. Efter jag tagit ut dem och de bra kissade lite så misstänker jag att han istället gnallde på Cox för att han själv inte fick plats i korgen...för när de gick inte igen, så hade de båda väldigt brottom om vem som kom till korgen först. Gollar.
Sen skulle Lillan ha mat.
Hundarna vaktade ett par gånger.
Cox ville komma upp och lägga sig hos mig och fattade inte poängen heller när jag till skut fotade ner honom på golvet igen. Golle!
Men, men såna nätter/mornar blir det ibland.

Jag dricker mitt kaffe nu, Lillan vilar och Ninni målar och tittar på Mumin.
Jocke är iväg på skjutbanan. Sen ska han iväg och fixa med jobbebilen.

Funderade på om jag skulle ta mig ut på en promenad med töserna idag när det ändå är så fint väder. Men överväger om det är värt irritationen att lyssna på dem. Atlas får jag ju sätta fats även inne i buren, han klättrar även nu när snön är borta. Lite jobbigt att han är så cool ibland... Sen funkade inte halsbandet på honom, så han skäller. Cox lycckades jag lura sist, det räckte att han hade vanligt halsband på sig, men jag låtsades att jag satte på honom anti-skall-halbandet =) Moahaha =)

Nä, nu ska jag fixa disken.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0