Familjesovmorgon

Yes, hela familjej tog sovmorgon idag, men inte sp konstigt att Ninni sov länge. Hon kunde inte somna igår, så det blev lite väl sent.
Men, rättar nog till sig det med.
Jocka fick vi inte upp idag, så vi käkade frukosten och då knackade det på dörren. Det va Micke. Ninni åt klart och sen satt hon i knät på Micke och läste bok. Eller böcker, blev det.
Jocke och Micke körde iväg nu för en stund sen, de ska ta ett jobb och de skulle nog fixa med nån bil om jag fattade det rätt.
Hinner Jocke så ska han nog iväg och jaga sen idag. Är ju sista helgen för jakt innan uppehållet. Men om inget annat så ska han ut imorgon.

Cox följde med Jocke på ett jourjobb i natt. Han har inte följt med innan och killen va nog rätt lycklig av att få följa med. Helt annan hund att ha med i bilen, hur lugn och go som helst och som Jocke sa, så har han sin bilhund. Atlas har ju damp. Kul att det funkade så bra =)

Jag ska ta in resten av veden idag som ligger i trappen. Är nog inte så mycket kver, såg rätt dåligt igår, hade blivit lite mörkt när jag väl kom ut. Jag hoppades ju på att det fina och soliga vädret vi hade för ett par dagar sen skulle hålla i sig, men det är fan rätt kallt ute. Inget kul.

Nu ska jag och Ninni bygga klosar =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0