Upp å hoppa

Ja, då är dagen igång. Jag låg och sov så gott, sen väckte Ninni mig. Hon kom och la sig brevid mig och jag hade Lillan på andra sidan. Mys!!
Men Ninn vile inte vila mer, jag hann iaf morna till mig och sen gick vi ner. Lillan stannade kvar och sussade vidare =)
Ut med hundarna, som va på bushumör......Cox hörde att grannen gick ut (den snälla) och han sprang genom hålet i busken och skällde på henne! Jävla hund, rent ut!
Hon har nog sett att han tittar in hos henne emellanåt och hon verkar verkligen väldigt snäll. För när jag sprang efter honom så hörde jag henne "ja, jag ser dig". Inget mer. Inga sura miner.
En snäll dam.
Till våren blir det bättre. Vi måste få upp staketet!
Trots att jag själv varit emot det innan, kommer ju inte se snyggt ut direkt, men hundarna kan få va ute, med ordentligt med plats att busa på och ingen behöver oroa sig för att de ska sticka.

Ja. Sen när Cox kommit in igen och jag släppt Atlas, så stack han runt huset. Det är ok, de tar en vända ibland. Men Cox hoppade snabbt från altanen och efter.....gollar! Så de busade och hade sig innan de kom in igen.

Nåja.
Morgonlugnt är det här, lite kaffe och snart ska jag se om jag får fyr i kaminen. Lite frukost sen skulle nog sitta fint.
Ninni tycker verkligen om blåbärsfil och igår när Jocke handlade, så köpte han såndär med äkta vanilj och blåbär. Lite dyrare historia, men hon lär nog älska den =)

Sen när frukosten är i magen ska vi upp och fixa Ninnis nya rum. =)
Vi bytade ju sovrum igår med Ninni. Hon får ett eget som vi inte behöver gå igenom när vi ska gå och lägga oss och vi sover ist i rummet med trappan.
Så jag och Ninni ska se vart vi ska ställa sängen och vi ska ta upp leksakerna. Kanske hänga upp hennes teckningar och så. Sen ska det inredas bättre efterhand. Är sned-tak där inne med, så man kan ju inte ha vad för möbler som helst.
Så ska vi se om hon kanske vill ta den stora sängen på allvar sen. Vi har fått flytta henne till lilla sängen ingen förra veckan. Blev bara en massa spring och trams. Lika bra att vänta en vecka eller två och prova igen.

Nej, nu ska vi komma igång!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0