Tjoff, där for eftermiddagen

Eftermiddagen har bara sagt tjoff....
Jag gick ner och badade Lillan och japp, hon njöt för fulla drag! Lagom när vi va klara, så vaknade Ninni. Lite mys i soffan och sen kom vi igång med resten av sysslorna. Vi fixade tvätt och sen åt vi lite bojboj gröt.
Vi dammsugade och tvättade golven här nere och sen dammsugade jag där uppe.
Vi fixade Lillans säng, så nu kan hon få flytta över i den. Lite bättre plats, kan nog va rätt skönt. Nu rör hon ju dig mer och jag bara väntar på dagen hon vänder sig mer. Hon har vänt sig, men det är inget hon fått in på "rutin". Men mer plats kan ju behövas då =)
Hennes stora fina nalle som hon fått av moster Russi och Andreas sitter fint vid fotänden och vakar över henne =)

Ninni har givetvis hjälpt mig idag. Vad annars =)
Rediga tösen!

Sen har vi ju hunnit med lite mys och lek med och Ninni har satt sina nya sessa-klistermärken från sessatidningen på psin bänk/hylla på sitt rum!
Massa klistermärken är det på den nu, Nalle Puh och sessor. Ninni är nöjd =)

Jocke kom hem lagom till vi satte oss till bords och åt pannkakor.
Nu tar vi det lugnt i soffan, tittar på The Simpsons Movie och Ninni mumsar lite namnam. Snart sängen tror jag. Lite mer lagom, så vaknar hon kanske vid 7-8 imorgon istället för vid 6.

Vi pratade innan om ifall jag skulle följa med till skjutbanan imorgon, men blir inget. Jag strunar i det. Maria kunder passa tösena till halv ett. Helt kanon!
Men sen är det ju hundarna....nu blev det klödd. Jag pallar inte hålla på, så jag blir hemma.
Kastar in hundkräken i garaget och sticker bort till Maria och barnen en sväng med töserna när vi ätit frukost. Ninni har pratat om Iiia, Onas och Mela ett par dagar nu. Ska bli kul att komma dit en sväng =)

Så, nu bjuder Ninni mig på chips.
Höres imöra!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0