Tidigt som tuppen!

Vi slocknade på soffan igår och har sovit här i natt. Ninni väckte mig strax innan Pappsens klocka ringde...hmm, lite tidigt va...?
Ärligt så tror jag att hon själv undrar varför hon gick upp....sitter som en slö sill i soffan. Men lycklig, då Pappsen fixade en ny Muminfilm till henne igår, som hon tittar på nu. Får se om den blir godkänd, den är inte tecknad, är sånadär "tygfigurer"... =)

Igår va Jocke hemme i normal tid. Fatta vad najs det va då!
När han gick och vilade en stunde senare, så gick jag och töserna till affären och handlade lite. På vägen hem stannade vi till på lekplatsen och gungade lite och åkte kana =)
Ninni hoppade to.m  från gungan! Inte klok den lille jU! =)
Efter kanske 20 minuter där, så började det bli lite kallt och mörknade gjorde det. Men som ni vet så bryr sig inte barn om det om de har roligt, så lite tårar kom, men följde ändå med sen.
Jocke kom upp och lagade korv ståganoff, så gott och så länge sen vi hade det!!
Lite mys och sen sängen för Ninni och vi tog oss en kopp te och kollade ett uppträde med Magnus Betner. Han är hur bra som helst!!
Sen somnade vi ... =)

Idag ska vi nog ta det lugnt med. Fixa lite tvätt och jag ska se om jag kommer igång med att städa skåpen lite, har börjat bli lite o-ordning bland burkar och allt där är.

Snö har vi ju gott om igen...vi har nog fått kanske en 15 cm....efter vintern vi haft, så hade det suttit riktigt bra med vårväder nu.....

Ska se om jag kan fixa till så ni får resten av bilderna jag har med nu när Ninni ändå sitter i sin Mumin-värld. Filmen verkar klart godkänd =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0