Sängträningen

Ja, Ninni har faktiskt varit jätteduktig med att sova i stora sängen.
Igår kväll va Mange här och fikade med oss på negerbollarna =) Mums!
Ninni blev helst plötsligt jättetrött och orkade inte va upp tills Pappsen kom hem. Hon ville själv lägga sig i sitt rum och ja klart hon fick det.
Skönt att Mange va här, för när jag va där uppe och la Ninni gång på gång, så började Lillan här nere. Men Mange snackade med henne så länge =)
Kanske 10 ggr fick jag lägga Ninni, sen somnade hon.

Men hon vaknade i natt och kom och la sig hos mig. Dock va hon rätt dryg, då hon inte sov, skulle fixa en massa annat. Sen ville hon lägga sig i sin egen säng igen och jag gick och la henne. Men hon kom tillbaka lika snabbt igen och höll på att klödda. Då hade vi hållt på en timme och jag ville få sova, så då la jag henne i lilla sängen ist. Kanske dumt, men jag va så jävla trött, klockan va vid 4-tiden då. Hon är ju inte den enda tösen som vaknar till om nätterna. Lillan hade redan varit vaken och ätit.
Ninni blev inte jätteglad, men va trött och somnade ganska fort.

Nu idag när hon skulle vila, så gick det ändå rätt bra. Hon gick ur sängen några ggr, jag varvade med att stå där uppe och sen fick jag gå ner till Lillan med, så hon fick följa med mig upp ett par ggr och lägga Ninni.
Men sen somnade den stora tösen och jag gick ner och badade Lillan. Tyckte hon va jättemysigt =)

Jocke vaknade sen efter sin vila och körde iväg till Micke och de skulle iväg och fixa med nåt rör.
Töserna har vilat en stund nu och jag tror Ninni med vaknar snart.
Mange kommer och ska gå en promenad med oss i fina solvädret =) Jag ska fixa med lite varm bojboj och negerbollar med =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0