Ninni och töserna

Fredagsmys med Jockes goda middag får bli imorgon istället.  Hoppas jag!!
Han är inte p åväg hem förrän nu, så det har varit jag och töserna ikväll. Jag och en väldigt trött Ninni, som hamm somna till på soffan när jag började med maten. Det blev en enkel snabb middag, äggröra med korv. Gott är det iaf =) Men för att Ninni inte skulle somna ordentligt, så frågade jag henne om hon skulle hjälpa mig knäcka äggen. Då sprang hon till köket =)
Sen åt vi och lite ny energi fick Ninni som blev en liten busfis. En liten stund iaf. Sen blev hon mest trött och gnällig igen. Vi satt och mös till film och sen ville hon gå och sova.
Lillan åt och ner kom Ninni igen. Sa till henne att hon skulle gå upp och lägga sig igen och hon hade på sig tills Lillan hade rapat att gå upp själv, sen kom jag.
Ninni tog sin tid p åsig, gick upp en bit, stannade och tittade på mig och sen tjoff.....Ninni kasa ner för trappan.... =(
Lilla snuttan tog ett litet magplask ner för trappen, ja inte hela, men några steg blev det.
Hon blev nog mest rädd, fick lite ont i handen men inget allvarligt. En nagel bröts till, så hon sa att vi fick klippa den innan hon gick och vilade =)
Hon fick för sig sen att hon skulle sova i Lillans säng. Jag bäddade den (misstänkte hur det skulle blir) och sen sa till henne att komma så jag kunde lägga henne. Nej.
Haha, knas unge! Viste jag väl! =)
Så nu sover hon gott i sin egen säng =)

Jag väntar på Jocke. Han lär nog va rätt slut när han kommer hem. Vem kan klandra honom...

Jag ska uggla lite här sålänge =)


Ninni och jag ikväll =)















Ha det så bra allesamman!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0