Härliga lördag! =)

Det blev en riktigt hälig lördag idag! =)
Jocke fixade med sitt till grisåteln och jag och töserna gick ju till Maria och barnen. Kaffe och fika och prat =)
Ninni, som först hade lite svårt att "släppa taget" om Mammsen.....inte så konstigt.....kom sen igång och lekte med Jonas och Amelia. Lek med bollar, det åts macka och självklart lite bus hanns det med =)
Lillan fick inte riktigt den sömna hon nog önskade, så hon va rätt yjurig av sig. Höll på att somna hos Maria sen, ögonen höll på att gå i kors :D
Men hon vaknade till sen och va lite trevligare iaf, haha.
Jag fick gå hemon en sväng sen och låsa upp till Jocke som kom hem, hade lite ved med sig också och han högg upp sånt här hemma som inte jag riktigt pallar med... =)
Sen tillbaka till Maria och en kopp kaffe till innan vi fick bege oss hemåt.
Tack för en trevlig eftermiddag!!!

Micke hade med kommit hit och han och Jocke skulle bygga ställningen till foderspridaren.
Det första de sa till mig när jag kom hem va att jag inte behövde klä av barnen, jag kunde låna Mickes bil och köra iväg en sväng om jag ville. Handla eller nåt.
Fasen , tänkte jag. Inte lönt, Lillan ska snart äta....
Men hon uppfattade nog mina telepatiska tankar, hon vaknade till och åt!
Sen, in med stolarna i bilen och jag åkte iväg med töserna och storhandlade!!
Fattar ni vad najs!!!
Ett leende på läpparna när jag körde, ett leende på läpparna när jag i lugn och ro gick i affären och fyllde vagnen. Ett leende även när jag betalade (bara för att jag fick storhandla) och ett leende när jag sen satte mig i bilen igen!
Jag ler även nu när jag skriver om det.
Ninni va med nöjd, satt och tittade ut, tittade på stjärnorna när vi körde hem och hon njöt hon med av att få komma bort från hemmet och Önneköp en stund!
Tack Micke!

Jag kom hem, karlarna, som väntat lite på mig hehehe...hjälpte mig in med allt och sen fick de fara iväg igen för att hämta saker som fattades för att bygga ordentligt.
Nu är de nog snart på väg hem igen, de har hämtat foder till spridaren med, så imorgon ska de sätta upp den och åtlen är klar =)
De har redan fått in djur, det har vi sett bilder på från kameran. Älg och rådjur!! Det är så roligt!!! =)
Nu ska bara nöffarna med komma =)

Det blev en väldigt sen middag idag just för att vi körde och handlade.  Så lite snabbt slängde jag ihop tjocka korvar och mackaroner. Det är ju gott, så gör inget tycker jag =)

Sen blev det godnatt saga i nya sittsäcken framför kaminen med Ninni innan jag gick upp och la henne och hon somnade direkt!!!
Nog väldigt nöjd med dagen hon med =)

Jag sitter här och ugglar lite, dricker en kopp kaffe och päser. Lite film och mys sen när Jocke är klart med sitt för idag, sen kallar nog bingen =)
Jag har fan inte vatt såhär aktiv och social på länge, hahaha. Tar på krafterna ;D

En kanondag! Hoppas på en lika bra dag imorgon. Fast med lite mer mys med Jocke =) , idag har vi varit iväg på varsitt håll ju.


Ninni provsitter sin nya sittsäck =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0