En bit på vägen

Efter en frukost med hoppe-mackor och en ypperligt krämig och god yoghurt, enligt både mig och Ninni, så satte vi igång med Ninnis rum. Vi gick upp och hon fick själv bestämma vart hon ville ha sin stora säng. Sen blev det dammsugaren som ta en dans genom ovanvåningen. Lillan sov så gott i vår säng under tiden =)
Sen dammade jag lite med där upp och nu är allt inflyttningsbart. Eller uppflynningsbart kanske jag ska säng ist. Ska ju flytta upp Ninnis leksaker med.
Vi gick ner och jag städade klart Ninnis kök med. Hon har drällt med saft....jepp lite klibbigt!
Sen tyckte Lillan det va dags för henne att upp och hoppa, lit mys och bus i sängen och hon fick äta lite.
Vi mös här i soffan alla tre och tittade på Lilla Sjöjungfrun, jag gick och fixade mat till hundarna och släppte dem. När jag kom in igen satt Ninni och sov :D
Tröttfian...jag gick upp och la henne, hon vaknade till och efterlyste sina dockor och jag gick ner och hämtade dem. "tack, haj" sa hon sen bara och vände sig och somnade igen. Gullunge!
Lillan mös vidare lite med mig och nu ligger hon här brevid mig och är på väg stt somna igen.
...ja. Nu somnade hon =)
Fina töserna vi har!!

Jag ska ta det chill och fixa med mitt nu och sen när Ninni vaknar igen så ska vi fortsätta med hennes rum. Hon får själv va med och bestämma vart hon vill ha sakerna.
Sen ska vi skruva fast eller på nåt satt iaf fixa så man inte kan öppna fönsterna...hon kan ju liksom det och ingen höjdare direkt om hon öppnar dem, är ju andra våningen....

Vi höres sen alles. Ta det chill!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0