Affär rundor

Nu sitter jag här och är lite förrvirrad och undrar vad jag har bloggat om idag och nu när jag väl sitter här och har börjat skriva så pallar jag inte kolla heller...

Men iaf.

Skulle ju ut och fixa ved. Men vi gick till affären och sen hem igen och gick in istället. Atlas stod bara och skällde. Och det va redigt kallt med.
Så in i värmen och vi mös i soffan till film och Ninni hittade "sessa"-godis i affären. Hon har lite dille på prinsessor nu och det hon hittade va ett paket med sessor på. Det va en såndär klubba man doppar i....nåt...som sen sprakar i munnen.
Hon såg helt chockad ut när hon åt =)
Men gott va det och sen blev det russin och mys innan hon gick och vilade.

Då gick jag ut och sågade lite ved iaf.

Jocke kom hem och vi kollade lite film och päste. Ninni vaknade och hon och jag tog en tur till affären igen och handlade lite mjölk och så.
På vägen hem sa Ninni "fysor öjonen mamma" hon frös om ögonen när det blåste :D
Hem och jag gjorde pannkakor, Ninni och Pappsen byggde koja på Ninnis rum och sen åt vi.

Lite kvällsmys och bådda töserna somnade gott.

Nu ska vi chilla =)



Kommentarer
Postat av: Emilie-mamma till Liam

ja det är skönt med egna rum, men liam sitter inte på sitt rum särskilt mkt längre...det är ju myyyycket bättre och roligare att släppa ut allllllt man har i vardagsrummet och leka där medans mamma och pappa försöker höra vad de säger på tv:n. =)



Jag är lite nyfiken på var ni bor eftersom ni GÅR och handlar, vet att ni bor på landet någonstans i närheten och har uppfattat att ni handlat på thaivagnen i löberöd nån gång, men har inte den blekaste vart ni handlar när ni kan gå ditt hihi.

2011-02-02 @ 21:32:14
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0