06.14

Det va klockan när jag gick upp idag efter att ha gett Lillan mat.
Kaffekokaren ahde vi inte laddat igår, så jag gick och satte på kaffe till Jocke, som kom upp strax efter mig.
Sen kom...?
Ja, Ninni! Det börjar bli tidiga mornar här nu tycker jag....hm...kanske inte så överspännande. 8-9 tiden-ok....men att börja gå upp vid 6-tiden känns ju lite sådär. Hon fattar ju inte att det finns en lördag och en söndag med bland dagarna, att man kan sova lite längre då...
Kanske försöka vända dygnet ett par timmar idag, så vi kan få sovmorgon allihopa i helgen...det är ju de dagar vi själva är uppe lite längre. =)
Nåja. Hon lär va upp ett par timmer till nu och sen vila. Blir kanske som igår. Då vilade hon tidigt och sen när vi kommit hem från lekplatsen och klockan sen började närma sig 18, så slumrade hon till i soffan. Jag lät henne va och hon vaknade själv till sen eftfer ca 30 minuter. Lagom. Hon va lite piggare och gladare, vi åt och sen la hon sig vanlig tid.

Idag...ja, jag ska ut och se vad jag fixa på vedfronten när töserna vilar middag. Här är lite kallt och elbolaget stängde av strömmen mellan 00-04 i natt för underhållsarbete. Så pumoen har ju inte jobbat de timmarna....
Ska se vad jag kan åstadkomma där ute, finns ved under presenningen som bara ska klyvas.

Skåpen fixade jag inte igår. Kanske får tummen loss och gör det idag...men inget som brådskar...bara jag själv som stör mig och rotar där ändå =)

Nu, en kopp kaffe!

Ha en bra dag gott folk!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0