Oh yes!

Nu är jag klar med Ninnis tårta och dekorationerna!!
Kan ni tänka er, det blev faktiskt en tårta!! :D

Nej, jag är inte hundra nöjd och det säger jag inte för att jag egentligen aldrig blir nöjd med något jag gör, utan den kunde faktiskt blivit bättre. Jag är ju en redig nybörjare vad gällande allt vad som har med tårtor att göra.
Och att täcka en tårta med SP va ju inte det lättaste....jag har ju sett at folk som kan det här har verktyg till allt! Det har inte jag, inte mer än vad jag själv kom på att jag kunde använda :)

Men nu är den klar iaf och trots lite små misslykanden som jag ändå räddat, så får jag nog ge mig själv litt godkänt iaf och om inget annat så som Jocke sa: den där tårtan är ju iaf bakad med kärlek.
Jepp!

Ont och trött i mina ögon nu, vi har inget toppen ljus i köket att sitta och jobba i direkt och jag har hållt på i några timmar.
Jocke är äntligen på väg hem, han fick lite strul med sakerna, som fick lagas så tog lite längre tid. Men ha har med sig chicken wing till mig :)

Ninni sitter här i soffan.....hon har inte kunnat sova ordentligt, fönsterplåten slår när det blåser och sen har hon börjat få en irriterande hosta som gjort sig påminnd en del. Nu kunde hon inte sova alls och kom ner.
Får väl gå och lägga oss alla tillsammans sen, så kan hon nog sova bättre :)

Hoppas ni alla har en bra helg, vi hörs imorgon och på kvällen imorgon, så ska ni få en bild på tårtan med. Vill ju inte avslöja för mycket :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0