Nya tag

Lite så det känns faktiskt. Nya tag med denna veckan, vi ska ju börja gå till dagis igen!
Inte så att jag ska köra så fort vi har bil sen, va ju mest för att vi kunde lyxa till det en vecka som jag gjorde det :)
Men det är inte varmt direkt idag, så det blir att bulta på sig...ska sno Jockes halskrage, som han har till jakten annars. Den är varm och najsig!
Hade ett par filtar innan till vagnen för tösernas skull, känns som jag får ta och börja med det igen nu med. Jag går ju, så jag håller värmen lite lättare...
Jo, jag kommer köra sen när vi har bil. När det är snöigt och blåsigt, speciellt blåsigt, så kommer jag köra. Kan inte vände handtaget på vagnen och de när ingen bra att köra baklänges, så det blåser för mycket kan vi nästan bra vänta på kassa ögon på töserna efter det. Känns lite onödigt.

Ja, jag får rätta mig. Eller rättare sagt, så fick jag det rätt för mig sen igår kväll. Granen vi har där ute, den ska stanna där ute! Vi skulle ha en till gran sen, som vi ska ha inne. Mys! :)

Ninn är redan vaken. Hon sitter här i soffan och myser till Bolibompa under filten. Hon vaknade strax efter Jocke kört till jobb.
Idag ska jag städa lite. Tvätta gjorde jag igår kväll, så jag kunde slippa det idag. Bröd ska jag baka och sen får vi se vad vi hittar på i eftermiddag :)

Nu ska jag ha mig en kopp kaffe till iaf!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0