Dop

Ja, igår va vi ju och firade söta Frida! Trevligt som vanligt att vara där, massa gott i magen blev det och tösrna de lekte och busade! :)

Sen när vi kommit hem och töserna va nattade så tittade jag och Jocke klart på en film vi börjat se på innan...men typiskt mig, så somnade jag.
Men vaknade sen och då höll jag mig minsann vaken för en film till. Blev lite sent, men som Jocke sa, så tog vi vara på så mycket av helgen vi kunde och hade tiden tillsammans.
Bara att gå och lägga oss lite tidigare idag :)

Klockan va halv 2 när vi gick och la oss, men jag fick inte sova för det. Ninni vaknade...hon har ju fått sova hos oss i veckan, så att hon har fått komma till ro ordentligt och verkligen sova. I natt bar vi in henne till hennes egen säng...men hon vaknade en stund efter vi hade lagt oss. Jag gick in till henne och trodde att hon somnat igen. Men icke...hon kom sen med täcke och kudde och la sig i vår säng.
Jag lät henne krypa upp på min sida, jag flyttade in, men kom senare fram till att det inte va nån bra idé att ligga mellan Ninni och Jocke....somnade ordentligt kanske vid 4-tiden.
Nåja. Det får gå det med.

Nu är vi iaf uppe, jag och töserna. Vi ska snart äta frukost och sen ska vi iväg på min systersons dop!
Hämta morfar på vägen till kyrkan ska vi med, därför vi har fått låna hans bil ju :)

Sen har vi inte bil från och med idag. Suger lite, men inom ett par veckor ska väl vår bil vara klart iaf, tycker jag!
Och går det som vi verkligen hoppats på, så kan det nog bli en bil som julklapp till oss själva sen :)

Hoppas ni får en bra 2:a advent!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0