Upp med Jocke =)

Vaknade idag av att Jocke frågade mig om jag hade sett hand keps.
Nope...
Men han hittade den själv. Lika bra att gå upp ändå när jag ändå va halvvägs, så jag fick sagt hejdå till honom ordentligt idag iaf =)

Igår kollade vi på första Harry Potter filmen-igen...haha...men vi somnade båda två-igen =)
Jag vaknade vid halv 1, Jocke snarkade på och jag kände mig rätt pigg. Så jag gjorde hans matlåda och förberedde kaffekokaren till honom till idag.
Sen skulle ändå Lillan ha vaknat när vi kommit upp med henne, så jag satte mig här nere, gav henne mat och gick sen upp med henne, släppte hundarna och sen väckte jag Jocke och vi gick upp och la oss.
Ninni sov gott i vår säng och hon har varit lite smådryg i natt...sparkats en del...jag har haft hennes fötter och ben både på ryggen och över huvudet...

Rätt skönt att ha fått den här morgonen själv. Nja, Lillan vaknade när Jocke ringde sen, men hon har bara suttit och myst i sin stol under filten =)
Så jag har fixat lite med tvätten, duschat och fått i mig en kopp kaffe =)
Ninni vaknade nu för en liten stund sedan =)

Vi ska fixa de vanliga morgonsysslorna nu, äta frukost och sen ska vi köra in och hälsa på mormor, som har fått komma ifrån sjukhuset nu. Hon har ju gips och får ha rullstol, har inte gått att va hemma för hennes del, så hon är på Solbacken nu tills benet är läkt.

Solen ska vi visst inte hoppas att få se mycket av idag. Det va fint när vi gick upp, men jag såg precis att det ska regna idag. Lite tråkigt...man blir ju så snabbt bortskämd när solen strålat så häligt nån dagar...men kan prognosen stämma nu-så kommer vi få en riktigt fin helg =)

Ja, gott folk-vi hörs sen igen!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0