Tjenixen

Hahaha, det va länge sen jag använde det ordet :D

Här sitter vi och ugglar lite, mornar oss, har varit uppe en timme ca.
Vad som händer idag...nja jag har inte den blekaste...känns lite halvtradet om jag ska va ärlig. Hade en slappedag igår, en såndär vanlig dag. Men jag städade bilen ju och bakade, annars gjorde vi inget mer än tog det lugnt.

Vi målade ägg och åt, Ninni letade efter äggen i trädgården, lycklig tös när hon hittade ägg efter ägg och hittade en nalle till Lillan med och gav den till henne =)
Sen va det genomgång av äggen, massa mumsande och sen tog vi ett bad innan kvällen tog slut =)
Jocke va iväg med Micke och hjälpte honom lite innan de körde och satte sig och spanade på gris.
Grisarna va på gång, men sen vände vinden och de försvann. Synd. Men de ska fixa tornet idag, så då underlättar lite ju... =)
Så får vi se om nöffarna kommer ikväll igen =)

Jocke och Micke ska fixa tornet idag, vet inte när de kommer iväg eller hur lång tid det kommer ta. Så vet inte riktigt vad jag och tösena ska hitta på...blir väl fortsättning med trädgårdslandet. Så det kan bli klart nån gång..........bli fan snart inget. Och jag måste fixa ett litet staket till det, annars kommer det absolut inte bli nåt med det....Atlas går där och Ninni är inte så bra på att hålla sig på sin lilla plätt.
Ja, det ska vi fixa idag.
Så få tummen loss med och gå över till grannen, som jag tänkt på ett par dagar nu. Hon har en massa som hon ska slänga, hon håller på att renovera. Kanske finns nåt användbart =)

Men nu först lite kaffe till och sen frukost, så kommer vi igång =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0