Strålande dag?

Ja, när jag släpte ut hundarna, så såg det inte lovande ut gällande vädret...men nu har det stora, mörka molnet som täckte hela himlen börjat spricka upp och jag hoppas att det blir en riktigt fin dag med strålande sol!! =)
Då är det ut i trädgården som gäller =)
Upp med Ninnis cykel och bort till Eckhoffs och hämta hem kanan till Ninni med. Fortsätta räfsa gräsmattan för min del. Där är ju en hel del kvar att göra...men det är kul när man ser att det blir bra och hjälper till så att gräsmattan kan se lite finare ut =)

Jag lever fortfarande på helgen som gick. Som jag har njutit!! Vi har bil!! =)
Tänkte att det skulle köras till Skånes Djurpark i slutet av månaden. Ta det en helg, hela familjen =) Sen kan vi ju köra dit när som, det är det jag tycker om med deras inträdeskort, att det gäller hela året. =)

Jocke byggde ju om där uppe i trappan häromdagen, så Ninni inte kan gå ner....det funkade inte. Jag vet inte huhr hon lyckades, men grinden fick hon upp i alla fall....hon fixade i kylen i morse..
Lillan har varit lite smått dryg i natt...varit på jättedåligt humör. Men hon ska ju börja få gröt idag, så kan ju hoppas att det hjälper till att hon blir mättare och sover mer på nätterna. Hon brukar vakna en eller två gånger. Hade inte gjort nåt om hon hade börjat sova hela nätter....

Fan vad nöjd jag är över helgen! Haha, tjatar jag kanske? Det får ni på köpet =)
Ninni har haft det så bra och roligt och det gör mig så glad med, att hon kan få börja komma bort lite och va med släkten lite mer som hon trivs med så bra! Hon va så nöjd igår när vi körde hem när hon tog av sig strumporna och visade mig sina fina tånaglar som va målade. Rosa =)
Bjeverödsdammarna. Alla ni som är fiskeintresserade, eller bara vill ha en mysig dag i naturen-åk dit!
Jag har aldrig innan varit och fiska i dammar och känt mig så välkommen, känt sån gemenskap och lätthet mellan alla fiskare och icke-fiskare. Alla snackade med alla, alla va glada och trevliga.
Annars har jag alltid känt en lite konstig spänning på såna ställen, folk tittar lite konstigt på varandra, pratar inte direkt, håller sig på sin kant.
Inte här. Jag hade kunnat bygga ett litet bo där, stått och flugat hela dagarna, lekt med töserna i skogen, haft pick-nick i gräset med dammarna som utsikt. Underbart!! =)

Ja, just det. Jag har ju inte berättat...min skrutte-mamma gick ju och trillade för ett par veckor sen snart...nu blev hon opererad igår. Enkeln hade fått stryk, ledbandet hade skadadts och nån stukning med tror jag. Nu är det gips för henne...får se hur det går. Mamma, mamma....hon är ju för seg för sitt eget bästa med, gick med detta i en vecka innan hon kollade varför hon hade så ont...Men, förhoppningsvis behöver hon inte stanna så länge på sjukan, så kan vi komma och hälsa på henne hemma. Hon har ju lagom ångest nu att hon är inlagd när vi har bil.

Nä, vi höres sen!! Nu frukost och sen ut! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0