Slöedag...

Börjar undra om jag behöver ta mig en liten kur av järntabletterna igen...känner mig trött, men ändå inte. Har inte den energi och ork att komma igång som jag brukar....eller ja, den kommer på eftermiddagen...
Fick ändå sovmorgon idag =)
Ninni ville in och lägga sig i sin egen säng i natt, så jag gick med henne in, sa god natt igen och hon somnade gott. Hon vaknade bara precis till lite när Jocke sa hejdå i morse, somnade om sen igen och kom och väckte mig lite innan halv 9 =)
Kanske därför jag är lite slö, fått för mycket sömn...ändå hade jag kunnat sova mycket mer.
Vädret kan jag nog skylla lite på, har ju varit fina vårdagar innan och nu är det bara grått och regnigt...
MEN!! Vi har en så fin bil som står där ute och lyser upp dagen =)
Det gör Jocke med, han är på ett strålande humör idag, han har efter ett ar samtal smittat av sig lite på mig. Som sagt, jag kommer nog igång snart jag med =)

Lillan fick lite feber igår av vacinationen...stackare.
Skogstrollen kom hit en liten runda igår kväll och tog en kaffe och tittade på bilen. Lillan satt och mös hos farmor Ann och somnade gott. Fick lite alvedon med, så hon kunde få sova lite bättre.
Hon fick lite innan idag med, kändes rätt varm nu med och va lite hängig. Men det får hon ju på köpet...

Ninni har kommit in i sin ät-preiod. Hon har ju sina perioder då hon äter sämre och sen äter hon mer. Igår, blev det ju som sagt köttbullar och spaghetti. Ninni hjälpte till så klart =)
Vi åt...och sen satt jag och Ninni och snackade en stund, plockade köttbullar från stekpannan och satt och mumsade på...och köttbulls antalet som åkte ner i magen växte och växte...jag har själv aldrig ätit så många köttbullar som jag gjorde igår!! Vet inte ens hur många jag fick i mig. Vi mumsade ju bara på...=)
Ninni, hon åt först 2 när vi åt och sen när vi började mumsa och snacka så sluade det med att hon sammanlagt hade ätit 6 st!!
Och det är inte slut där...när Jocke kommit hem efter att ha hämtat bilen, så åt han och Ninni va framme igen. Klämde 2 till!!
Haha, 8 köttbullar!!
Bra jobbat =)

Nu sitter vi här och chillar, Lillan vilar och Ninni tackar snart för sig och tar sin vila. Lite senare idag, men inte så konstigt ju så hon sov längre...

Jag ska ner och fixa en maskin tvätt sen och jag ska måla lite när hon vilar. Sen är där ren tvätt som ska in i garderoben i eftermiddag...

Nån tur med bilen kan jag inte göra...vi har ju barnstolarna i Mickes bil. Eller ja, Ninnis stol och Lillans bas. Men Jocke har hämtat det i morse. Hoppas jag...så han har med sig det hem sen =)
Men jag provkörde bilen igår, självklart =) Tog en sväng bort till Degebergakorset och tillbaka =)
Den är najs att köra =)

Så, nu får jag gå upp och lägga Ninni, hon har snart däckat här i soffan =) Fina tjejen =)



Kommentarer
Postat av: Mange

har hittat lösen till den besöks räknaren om du ville ha den????

2011-04-02 @ 15:24:26
Postat av: Anna

Super!!! =) Ja, tack! Släng iväg det till [email protected] =)

Tack!! =)

2011-04-03 @ 08:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0