Och det fortsätter...

Ja, jobbet med trädgårdslandet har fortsatt. Vi har alla varit ute i trädgården hela eftermiddagen, eller ja efter vi kom hem från turen till Hörby.
Handlade fröer och jord =)
Sen fick jag hjälp av Frida. Hon gick en runda med Atlas och Ninni, jag kan ju inte lämna Atlas i bilen och jag ville inte sätta honom utanför Lågpris...
De hade slut på de potatisar jag ville ha på Lantmännen och det va slut på Lågpris med....så vi skiter i potatis detta året....tyvärr.... =(

Sen körde vi hem och satte igång. Har gjort en kant nu och där la jag lite smalare stockar. Inte speciellt tjocka, men de markerar iaf kanten mot trädgården. Va inne på som Jocke sa, att fylla en kant med de stenar vi har. Men tänkte på det idag och jag undrar om inte de skulle störa när man sen ska klippa gräset....men ska nog lägga sten som "ram" runt resten =)
Men fortsättning följer.
Under helgen ska allt va klart och färdigsått iaf =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe i väntan på att Jocke kommer tillbaka. Han va hemma om, är borta om hos Anette och Richard en liten sväng.

Det blir grillning idag. Köttet har jag lagt i marinad, ska fixa potatisen nu, så är det bara att kasta in i ugnen sen när Jocke kommer hem =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0