Möte

Igår va vi inne och hälsade på mamma som kommit till Hörby ju. Hon blev jätteglad att se oss och det va skönt att träffa henne, va ju ett tag sen.
Lillan fllina upp sig och satt och mös med mormor och Ninni gick mest runt och kollade in det lite konstiga stället. Inte så kul för henne där ju...men sen hittade hon fiskarna-där hade hon kunnat stå hela dagen... =)
Som Jocke sa-vi får skaffa ett akvarium då =)
Vi fixade lite saker till mamma och sen fick jag reda på att de skulle ha ett möte om hur allt va där, planerna för mamma och så. Jag skulle visst va med tyckte de, så jag ska in där idag igen. Men inte så konstigt, alltid lättare att ha nån annan anhörig också med när det är en massa information det snackas om.

Sen igår, så körde vi upp och såg om farmor va hemma, men det va hon inte. Hon hade varit ute med Zelma. Men vi ska intill henne idag och töserna får stanna där när jag är på mötet. Blir de gladfisar =)

Vi körde istället ner till pizzerian och snackade och käkade och sen körde vi hem och Jocke kom med sen  lite efter oss. =)
Ninni va trött, hon slocknade här på soffan och sen vaknade hon, vi tog ett litet bad och sen lite mer mys och chill i soffan innan hon gick och la sig-lite väl sent. Men, men =)

Vi körde ett 3:e gången gillt med Harry Potter filmen. Njä, jag va faktiakt inte vaken hela denna omgången heller....men Jocke va. Så jag ska se klart den här sen, är inte mycket jag missat.
Så kan vi gå på film nummer två sen. Lär väl ta en vecka innan vi är klara med den om vi ska hålla på såhär... =)

Idag ska vi en liten sväng bort till Baronfamiljen innan vi kör in till Hörby. Jag ska hämta hjulen och sen ska jag upp till svärmor. 13.30 är det mötet och sen till svärmor igen.
Sen ska jag hem.

Jag sitter här med en kopp kaffe nu och försöker vakna till ordentligt, jag startade dagen idag med att springa ner och svara i telefonen. Det va Jocke =)
Tur det va han, annars hade jag nog blivit lite småirriterad... :)
Töserna är med vakna och sitter och mornar sig de med. Vi ska snart äta frukost och komma igång. Jag ska först diska och ner och kolla om där är nåt i tvättstugan att fixa. Så är allt sånt klart =)

Vädret hade jag gärna sett va lite finare än vad det är....hoppas det kan bli lite finare från imorgon. Behöver bli klar i trädgården ju...

Nåja alla glad, vi hörs sen!
Ja, jag vet att jag inte lagt ut tävlingarna än. Ni ska få den ena om en stund... =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0