Mer blåsigt...och litt kallt

Jag sitter här med en extra tröja på mig....har blivit bortskämd med det varma och fina vädret, kunna gå i byxor och bikini redan på morgonen nästan då det varit 15 grader när man gått upp....nu blåser det och är kallt. Lite tråkigt, men får man väl på köpet. Kollade prognosen för en vecka framåt och det finaste kommer väl bli imorgon och lördag med en ca 17 grader och sol. Annars lite puggit och regnigt...
Men sommaren kommer =)

Jag gick upp med Jocke idag. Rätt skönt faktiskt och egentid är inte fel =)
Jag satte mig med datorn och en kopp kaffe här i soffan och fixade lite med Photoshop. Hittade saker jag tagit hem en gång i tiden till programmet, men som jag trodde jag inte fick rätt på...jag hittade det nu =)
Töserna tog en rejäl sovmorgon, vaknade båda två lite över 9. Inte illa!

Ninni verkade väldigt mammig när hon satt här sen, så jag dukade fram frukosten här i storarummet och vi har tittat film och ätit nu. Lite mys så här på morgonkvisten är inte fel =)
Lillan sitter och snackar i sin stol, skäller lite på snutten som fastnar i foten och försvinner när hon sen rör sig :D

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Ska nog ta tag i det här som behövs göras här hemma...vi sätter igång lite musik och går här och småfixar lite =)
Baka skulle jag vilja göra, har ju ett recept på en "tårta", men till den vill jag ha en ordentlig form med löstagbara kanter...har ju ingen sån. Men det ska väl gå och ordna till helgen, så kan vi mumsa på den då =)

Nu såhär nån timmar efter att jag gått upp så pas tidigare än vad jag brukar, så hade jag lätt kunnat gå och lägga mig igen nu...kanske vila tillsammans med töserna idag..?

Nåja, en kopp kaffe till, så kommer jag nog igång igen =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0