Långledigt =)

Då va det familjedagar nu, flera stycken =)
Härligt!!
Det är strålande sol och vad prognosen visade igår, så ska det bli upp emot 20 grader idag och soligt, är ju bara såå najs!!
Det skulle va fint hela påsken-tycker vi om! =)

Jag och töserna är uppe, Jocke sover fortfarande. Han kan få lite sovmorgon iaf, kanske en halvtimme till. Sen får det av bra, haha =)
Men jag vet att han samtidigt som han tycker det är skönt att få sova, vill komma iväg till marken idag. Där va spår av gris igår, på ett nytt ställer Jocke testade, så han vill komma dit och se om där är nya spår och kanske bild på nöffen =)
Så jävla roligt att det äntligen finns ordentliga spår av gris!! Att han läst av dem så bra att han förstått varför de förmodligen inte kommit till andra stället och föredrar detta nya. Men sen när det blir lite torrar kommer de nog hitta till andra stället med =)

Annrs idag....nja jag vet inte. Är där mer spår på gris och kanske bilder, så försvinner nog Jocke iväg och skjuter in bössan och sticker ut och jagar ikväll. Kan jag tänka mig iaf.
Här hemma är det fortsatt trädgårdsarbete som gäller. Men jag behöver mer jord....så det få isf först bli en tur till Hörby, eller om Jocke kanske kan fixa det om han ska iväg senare.
Vill ju bli klar nu snart...
Jag ska måla stenar idag till trädgårdslandet, ha dem som skyltar!  =)
Hittade såna på Lantmännen igår. Men varför batala 10 spänn styck för dem när jag kan göra det själv... =)

Nej, nu ska jag ta mig en kopp kaffe, Ninni sitter och tittar på "Vårkul med Ru" tror jag den heter. En Nalle Puh film om påsken. Passar ju bra, haha.
Jag sa till henne igår när hon frågade efter påskägget hon fick av farmor, att vi måste göra som Kanin i filmen-städa och göra fint i trädgården, så kommer kanske påskharen och gömmer påskägg där på lördag =)
Ja, Ninni har fått en egen hörna i trädgårdslandet. Hon grävde där jag hade räfsat...om och om igen. Så nu har hon fått sin egen hörna där hon kan göra vad hon vill =)

Ja, just det....Ninni frågade efter Cox igår...så vi fick prata lite mer om det, att han bor i huset där vi lämnade honom. Sen va allt bra igen.
Men sen frågade hon efter honom nu i morse med när jag gick ut med Atlas...snuttan saknar nog sin lille buskompis...

Nej. Kaffe!

Ha en bra dag så hörs vi sen!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0