Kvällsbad =)

Ja, jag fick gjort lite här hemma ändå, haha =)
Först tänkte jag att jag skulle lägga mig och slumra lite när ändå Lillan med gjorde det, men sen tänkte jag att det säkert skulle bli som det brukar, att Ninni skulle vakna precis när jag slumrat till och då blir jag bara mer slö. Så jag sket i det, diskade och fixade en maskin tvätt.
Sen har vi fått en stor IKEA-säck med kläder från Anna och Jörgen, som Jocke hade med sig hem igår, så jag satte igång att kolla igenom dem. Shit vad mycket kläder vi fått!!
Tack och bugar!!!
Lite blandade storlekar, lite Ninni kan ha nu och sen framåt, kanonfina!

Jocke kom hem, jag fixade klart med kläderna coh sen vilade Jocke en stund.
Middagen blev det ju lite sådär med då, så jag dukade fram lite av vaje...kräm, flingor, ägg, hoppe-mackor och vi drack te till allt detta. Gott och enkelt... =)

Lillan käkade lite gröt, vilket går bättre och bättre och sen mumsade hon på Mariekex när vi åt och fyllde sen upp med lite amning =)
Sen när allt va undanplockat och klart, så gick vi ner och fixade lite tvätt till och sen va det badet som kallade =)
Ninni och jag badade och sen tänkte jag att Lillan med skulle komma och bada med oss när vi va klara. Jocke kom ner lagom och assisterade med att klä av Lillan och sen ta emot henne när hon fått bada lite. Något enklare med ett par extra händer när man själv sitter i badet-japp =)
Mys-pys =)

Nu avrundas kvällen, Ninni som vilade senare idag, ska snart hoppa i säng. Lillan hade somnat innan, men pucko-hundarna väckte henne när de började skälla av att de hörde mina steg på ovanvåningen....suck. Så hon sitte nu här...men hon ska få lite mer att äta nu, så somnar hon gott sen igen =)

Det har varit en bra dag idag, va jätteroligt att träffa Julia och Olivia, har hunnit med lite här hemma och kvällen kommer sen avslutas med en skräckis..... =)

Vi hörs imorgon, bajbaj!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0