K-stad

Julia och Olivia va här och hälsade på ju och vi mumsade på nybakat brytbröd =)
Lagom till det kom sotarna och fixade sitt och fick en kopp kaffe och lite fika de med.
Lite snack till sen och det blev dags för Julia att rulla vidare och för oss andra att köra mot Kristianstad.

Frida lämnade böckerna som hon skulle göra och sen tog vi en glass på Mc Donalds. Vi satt på trappan vis Resecentrum och käkade och Atlas va ju med....det hörde nog hela K-stad, haha.
Han skällde ut de som tittade för mycket på honom eller oss och han skällde ut en liten hund med så att tanten som gick med den blev rädd och började gå lite fortare....hm...Atlas lite vaktig av sig...? =)

sen körde vi hemåt igen. Frida hjälpte mig med att stanna med Atlas i bilen så att jag kunde gå in och handla lite och så. Sen körde jag hem henne och jag och töserna körde hem till Önneköp igen.

Lillan åt och sen kom Jocke. Vi skulle grilla idag, men tar det imorgon istället. Vi gjorde äggröra och hade mackor och te till det. Gott och mysigt, satt här i storarummet och kollade sista halvlek av MFF-matchen =)
Vinst-check!!! =)

Nu sitter vi och myser lite här innan det är kvällen...

Ärligt...det kommer va tomt här hemma utan Frida här. Har varit jättetrevlig och roligt att ha henne här ett par dagar.
Som jag sa till henne. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha en nanny-som tar hand om ens barn alltid. Men jag skulle kunna tänka mig att ha någon här som en liten hjälpande hand och sällskap. Så som jag och Frida har haft det nu. Vi har fixat trädgårdslandet och chillat i solen, umgåts med barnen och Atlas  =)
Och då skulle det ha varit just Frida!
Hela familjen här trivs så bra med henne.

Tack Frida för allt dessa dagarna!!!! Kom snart igen! =)

Vi får höras imorgon igen och jag ska se om ajg har tid att ge er lite bilder då med, jag vet att jag ligger back som det är och det har blivit lite fler nu med...

Ha de!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0