Julia & Olivia

Idag har vi varit och hälsat på Julia och lilla Olivia =)
Säger man "lilla Olivia", så får man nog säga "mini Lillan"...inte för att Olivia är stor av sig, Lillan är nog rätt liten. Mer gröt!! Haha =)
Gullisen va en glad prick och hon och Lillan snackade väl lite grann med varandra och Ninni visade lite leksaker för Olivia =)
Annars va det Daimtårtan, eller vad det nu hette egentlige, som Ninni helst engagerade sig i att äta. Hon hade säkert kunnat äta upp hela själv!! Bra betyg =)
Enkelt och gott och jag ska lätt göra den här hemma med =)
Kaffe, fika, snack. Hur trevligt som helst och så roligt att träffa Julia igen. Skiljer ju sig bara 2½ månad tror jag på de små, så det är ju kul med en jämnårig =)

Klockan tickade på och det blev dags att köra hemåt. Båda töserna somnade i bilen och Ninni vilar än. Lillan vaknade till, men hon ska äta lite nu och sen tar hon sig nog en lite lur till.

Så skönt att jag fick så mycket gjort igår. Blev ju städat både uppe, här nere, toaletten, två masiner tvätt och en renbäddad säng. Slippa tänka på det idag och få ångest för att klockan snart är 16, att Jocke sen kommer hem och man inte har gjort nåt. Annars vill jag ju helt få gjort nåt litet här hemma varje dag egentligen...dumt på ett sätt, bara en stressfaktor...men men, idag blir det inget mer än lite disk som står och väntar. Kanske en maskin tvätt...så är det tomt där nere ju...får se =)

På tal om "där nere", då källaren ju, så har spindlarna börjat ta sig fram....ja, ni vet att jag inte är nåt stort fan av de där jävla djuren. (Men jag har blivit bättre sen vi fick Ninni iaf) Iaf...det är inga små spindlar vi har här...
Det satt en stor jävel här på väggen förra veckan, den va to.m så att Jocke tyckte den va stor. Sen i källaren...ja där är de minst lika stora och jag har avrättat 2 igår...en bamsing satt och glodde på mig idag, men när jag hämtat skon för att "få bort den", hehe, så hann den undan. Men jag vet vart den bor!!! Moahahahaha!!!
Next time...
Nu tänker ni säkert att dessa spindlar jag pratar om inte är så stora egentligen. Men ni måste hålla med om att när själva kroppen inte skulle fått plats på en 1-krona...då är de stora...det kommer ju ben med på det...blä!

Nä, nu är Lillan lite hungrig, vi hörs av och sen ska ni få lite bilder från idag med =)

Bajbaj



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0