15 grader!

Som rubriken lyder, så värmt är det ute och hur najs är inte det!!!
Har precis suttit ute och druckit en kopp kaffe, som jag längtar tills det fina vädret är här helt och hållet. Ha altandörren öppen om dagarna och poolen är fylld med vatten. Ninni kan springa ut och in som hon vill och Lillan kan få känna på gräset =)
Ninni vilar än. Vi gick till lekplatsen när vi hade ätit frukost, gungade och åkte kana. Ritade lite i sanden i sandlådan och sen när vi gick hem, så gick vi inom och hämatde Ninnis kana med. Så nu är den hemma igen och jag tog ut hennes cykel med. Nu har hon lite att göra här hemma med =)
Jag hann inte räfsa så mycket, Lillan vaknade och va hungrig, så vi gick in. Tog 10-15 minuter, sen hade Ninni somnat =)
Jag har fixat till lite sånt som jag bara har struntat i under helgen. Diskat och fixat köket och Lillan har ätit lite gröt med. Det va poppis =)
Nu sitter hon och jag här vi bordet och har snackat en stund, nu leker hon med sin mjuka gubben-i-lådan leksak, testar rösten lite och är på ett strålande humör =)

Haha, jo. Jag glömde ju berätta en liten sa från i söndags när jag ahde min flugfiske-premiär....haha.
Jag står och fiskar, Jocke och Totte kommer gående, håller ett litet öga på mig om jag gör rätt och så....när de då kommer gående, så säger de till mig att jag har fisk...jag är ett frågetecken, märker ingenting....de säger till mig igen och kopplar ordentligt....(undrar om det va ett hårstrå som tappat lite färg, men det har jag förhoppningsvis tappat nu...) Jag hade en fisk på kroken, inte ordentligt, så jag märkte ju inget förrän jag drog till. Och då tappade den...
Haha, pucko jag märkte inte ens att jag hade en fisk på kroken...men ett litet gott skratt fick jag iaf =)
Jag fick känna på hur det känns att få upp en fisk med flugspö sen, för Totte fick en och jag fick ta upp den =)
Fan vad roligt det va! Jag önskar mig ett flugspö! =)
Vi ska se om vi kan komma iväg en sväng nästa helg med. Bättre avkoppling finns ju knappt!

Nej, nu börjar Lillan bli lite väl sup på gubben-i-lådan och jag tror jag hörde små steg fär uppe med...en liten Ninni som är vaken =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0