Tidig morgon

Ninni va den som vaknade tidigt idag. Men hon kom nog på att det inte va nån kanonidé, för hon vilar redan igen. Känns som det kommer bli lite bakvänt idag....har ju fått in en sån bra rytm med vilandet då båda töserna vilar samtidigt och ugnefär vid samma tid varje dag. Men en sån dag lite då och då är väl bara att räkna med.

Jocke vilar med. Tyckte att jag med skulle passa på, men det är ju inte "vilostunden" än, vet inte om jag kan somna nu. Men ska göra ett försök, hade varit bra och skönt om jag hade kullat. För sen i eftermiddag blir det ingen vila, moster Russi, Andreas och mormor kommer hit ju. Ninni kommer bli så glad!! =)

Det va snack om att vi ändå skulle upp i tid idag, så vi kunde sticka ut med hundarna innan Jocke börjar jobba...men ser inte ut att bli mycket av det nu.
Får hoppas på att de kan hålla sig rätt lugna idag ändå, annars blir jag galen på dem. De har en hel del överskottsenergi, speciellt Cox. Kan kanske springa och leka i trädgården iaf innan Jocke kör, så får de busat av sig lite iaf.
Jag vill helst inte släppa dem tillsammans när jag är själv hemma. De hade säkert kommit när jag ropat på dem, men när de är helt uppe i sitt, så lyssnar de ganska mycket bättre på Jocke. Och jag vill inte riskera att de skulle sticka eller nåt när jag är själv hemma heller...hade varit rätt bull.
Vi har fått gnäll så det räcker för hundarna.

Jaha, då ska vi se om jag kan somna eller inte....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0