Inte möed...

Nä, det har inte hänt sådär överdrivet mycket idag.

Maria och Jonas va här och hälsade på en sväng. Vi fick tidningspapper, som alltid behövs till kaminen och jag fick receptet till lussekatterna.
Så en liten akkfe blev det och barnen lekte lite. Mest Jonas, Ninni va mest sur och lite krängd för att Jonas lekte med hennes saker. Speciellt hennes mobil... Så när hennes egna regel om att allt va "min", så stod hon mest och surade vid soffan. Men hon va ju lagom trött och gick och vilade när de hade gått, så inte så konstigt humöret inte va på topp.

Jag har varit ute och sågat mer ved idag...nu är det som går att såga snart helt slut. Ett par granar kvar som jag verkligen drar mig för att ta itu med. De är lite tjockare och träet är så hårt. Ingen supersåg vi har heller...

Jocke har varit iväg hela dagen. Tog lite tid innan de började skjuta in geväret och sen har de fått in jourjobb. Så honom har vi inte sett mycket av idag.
Får hoppas det inte blir rent för mycket jour imorgon.

Tvättat julgardinerna har vi gjort, så allt är klart för att pyntas. Men det blir imorgon, blir för sent idag. Hela familjen ska ju va samlad =)
Så bakandet av lussekatterna blir imorgon med =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0