Han kom och gick =)

Jocke kom hem, åt lite macka och sen försvann han igen =)
Jag har ju tänkt lite fel...blir ju mörkt ganska tidigt nu, så nu är han iväg och jagar. Han har skjutit in bössan och det gick jättebra. Den tar kanon =)

Nu är han på väg till sitt första pass själv. För att han kan det. Har allt =)
Så j**la roligt är det, jag är så glad för hans skull. Han har uppnåt något han vill, har uppfyllt en önskan. Härligt!!!
Tänk om han får något nu med, hade varit ännu bättre =)

Ninni vilar. La henne strax innan Jocke kom hem, hon va så trött då så inget passade. Alls. Allt va hemskt. Så bara att lägga sig och vila, inget hon hade emot =)

Jag har fixat en maskin tvätt nu, köket är städat sånär som på bordet som jag ska plocka undan ifrån med. Sen har det faktiskt inte blivit mycket mer städande. Ninni va inte sugen på att hjälpa till idag, så hon har tittat på Mumin och det är ju inte för roligt att göra det själv hela tiden. Så jag har varvat min tid-städning och mys med Ninni. Sen blev det frukost med och ja, tiden går rätt fort när man inte vill det...
Nåja, jag ska chilla lite nu med när töserna ändå gör det, så ska jag dammsuga sen. Om inget annat så får det räcka för idag.

När Jocke kommer hem igen, ska vi ner en sväng till Hörby och sen ska vi ner och hälsa på och käka på pizzerian.
Kvällen blir nog lugn, ett bad för töserna tror jag minsann ska klämmas in. Ninni skulle badat igår, det kom hon och Pappsen överens om på morgonen, men annat kom ivägen. Så fixar till det idag ist, blir hon lycklig =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0