glöggkvällen

Ja, då ska vi se. Glöggkvällen...

Kärlek



Titt-ut



Mange och Jocke drack lite öl under kvällen och det blev kaffe och cheesecake med. Gott!!!
När jag hade tagit fram cheesecake´n för att den skulle få stå framme lite, så va Ninni snabb med att hämta sked för att hugga in =)
Jag kämpade lite med att skära ut en bit till henne så hon kunde få äta och då skulle hon hjälpa till med sin sked och hon stod sen med tallriken i högsta hugg! Jag trot vi fattade pike-Ninni ville ha!! =)
Hon mumsade i sig sin bit och bjöd även oss andra att smaka. Givmild liten tjej =)
Sen va det dags för vår största lilla tjej att gå och sova.

Vi mumsade på cheesecake vi med och sen va det dags för glögg!!!! =)


från vänster- Skogs Glögg, Trestjärnig Blossa Glögg, Orginal Blossa Glögg



Skogs Glögg- detta är en röd bärvinsglögg, framställd av svenska lingon och blåbär.
Vi tog en liten sipp av den kall med och den va god även så.
Varm, så kom smakerna så klart fram mycket mer och den hade mycket smak. Möjligen lite torr smak, men kan komma av lingonen som trädde fram mest och höll sig kvar i munnen länge. Rårörda lingon, som Jocke sa.
Tankarna for direkt till skogen, lingonris.
En god smakrik glögg. Vi hade inte mandel och russin, men det hade nog passat riktigt bra i denna!
PS. Denna glögg kan även avnjutas på ett lite annorlunda sätt, då den spills på en naken mage, som Jocke gjorde och sen slickas den upp, som Mange då stod för =) DS.
Eller om man vill, kan man även kalla det "äkta kärlek män emellan"....

Mange: Kunde inte låta bli, såg så inbjudande ut
=)

Trestjärnig Blossa Glögg- en vitvinsglögg. Likt den traditionella vitvinsglöggen, men denna är spetsad med rom. Själv är jag gladare för vitt vin än rött, så vitvinsglögg tycker jag bättre om och det är ju bara så gott!!
Som de säger på flaskan är denna glögg, tack vare att det är som i den, lite torrare än vanlig glögg.
Inte mycket annat att säga om denna än att den är god och ett bra alternativ om man bara vill ha en glögg som är lite annorlunda en helt vanlig glögg.

Orginal Blössa Glögg- Ja. De beskriver den själva med att den har en doft av pepparkaka, har en fyllig smak av julkryddor och russin med en lång eftersmak.
Det är vad jag kan säga om den. Vi kom aldrig så långt att vi öppnade denna, så får nog återkomma en annan dag =)

Haha, ja orsaken till att vi inte öppnade sista flaskan va väl att vi druckit nästan allt från de andra två. Mange ville inte dricka mer och jag ville inte heller. Jocke tackade inte nej, men jag tyckte inte det va lönt, så jag dissade honom. Han hade redan druckit en hel del glögg och rödvinsflaskan hade med blivit tom =)
Jag började bli trött och ville inte ha mer, så jag pallade helt enkelt inte =)

Kvällen med musik, cheesecake, glögg, pepparkakor och trevligt sällskap avrundades sådär efter 01 och lagom då så skulle Lillan äta. Jocke gick upp och la sig och jag gav Lillan sitt och sen pumpade jag. Drygt att pumpa...

I morse va det Jocke som väckte mig. Jag hade vairt uppe en gång vid 5 och gett Lillan och pumpat och nu sov jag som en stock, men blev väckt med en puss och fick sen morna mig med Ninni liggandes intill mig =) Jag hade inte ens hört när Ninni vaknat...sorry!
Jocke mådde väl hyffsat och har bara blivit bättre och bättre. Han är en väng hos Mange nu. Sen ska han iväg och jaga med.

Ninni vilar gott. Vi har bara käkat frukost och tagit det lugnt idag, kommer nog inte hända mer heller. Vädret säger åt oss att bara va inne och mysa =)

Cox, den lille =¤)(/?)(/)#(()="?="#¤")(/&# ja.....fan va arg jag blev. Igen.
Han stcka idag med. Är en tik som bor till och från i grannhuset mitt emot oss och han tycker det är spännande att ta sig dit...
Grrr!!!

Ved. Ja det är nåt som behöver fyllas på här hemma...börjar ta på all fin ved i garaget. Tänkte vi kunde höra med nån som inte bor så långt härifrån, annars rek. Åsa en som de handlat av. Får ta tag i det.

Nä, nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och kika rundor här på nätet lite.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0