Då va det måndag igen

Ja, veckorna rullar på och det är måndag igen.
Just nu sitter jag här med Ninni i soffan, eller ja hon står faktiskt och hänger brevid mig. Hon tittar på nys muminavsnitt varvat med att hon målar lite, leker titt-ut och dricker sin saft från flaskan hon roffade åt sig från Emma när hon va hos farmor förra veckan. =)
Hon ska nog snart gå och vila, ser lite trött ut, hon blev väckt av golle-hundarna när Jocke kom hem från jakten. Och det va lite tidigare än hon brukar gå upp.
Golle-hundarna har sett till så att jag bara har sovit till och från under tiden Jocke va iväg, de har blivit lite smått överbeskyddande, så de vaktar för minsta ljud...Ninni tappade ner nappen från sängen och då satte de igång...någon som körde förbi med en bil som antagligen lät lite konstigt enligt dem, så då satte de igång. Ja en massa sånt trams, drygt är det iaf. Bra att de vaktar, men lite väl överdrivet tycker jag.

Ska nog ut och hälsa på Skogstrollen idag. Släppa hundarna i skogen med så de får springa av sig. De är lite rastlöa, det märks...
Annars blir det nog en lugn dag idag. Vi har inget annat planerat, så får se vad dagen bär med sig =)

Nu ska jag flumma vidare här lite och sen ska jag väcka Jocke som ligger och vilar lite, Ninni har jag varit upp och lagt nu. Och det nya ny va att det är inte bara det att Conny måse vara med, nu ska han ha en puss med när hon lägger sig =) Härliga unge!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0