Tvätt

Ninni vaknade lite tidigare idag, men hon låg och mös lite innan hon fick mig att gå upp. Pappsen låg kvar, så jag och Ninni gick ner och slängde i ett par maskiner tvätt och bokade eftermiddagstiden med.
Sen fick vi upp Pappsen, jag gick och handlade kaffe och bullar som vi mumsade på till frukost =)

Ninni gick och vilade, jag hämtade tvätten och vi la oss med på soffan och vilade en stund. Men det blev ingen lång stund, för sen va det dags för Jocke att göra sig klar för jobb.
Ninni vaknade med och när Jocke hade åkt iväg, så hängde jag och Ninni upp lite tvätt. Hon är så duktig så, tar lite kläder och hänger upp dem där jag visar. Vi får ju hjälpas åt att hänga rätt dem, men sen ser hon så stolt ut att ha fixat till det hon med =)

Vi ordnade till det lite i köket med och torkade av lite skåpsluckor. Eftersom Ninni vaknade lite tidigare än hon nog behövde när hon vilade innan, så blev hon trött av allt arbete, så nu vilar hon igen.
Blir nog inte så jättelänge tror jag, men hade varit lagom om hon vaknar lite i 4 så vi kan gå ner och fortsätta tvätta då =)

Vi ska ner och käka på pizzerian idag, ska nog hämta upp Mange med på vägen dit. Som Ninni tjatar om honom! =)

Jocke va ute och jagade igår. Frida va här och passade Ninni och det hade gått hur bra som helst, (inte för att jag förväntade mig något annat, de har gått så bra ihop ända sedan Ninni kom till världen!) Ninni hade bara vinkat hejdå till Pappsen och sen hade Ninni fått bada =)

Litta törstig är jag nu, så ska nog fixa till mig lite saft....

Ps. Längtar till nästa vecka!! =)  (ni får kanske reda på varför sen) =)Ds.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0