Så..kväll!

Nu är det kväll och typiskt nog kom det fina vädert med kvällen...jag har inte kollat hur vädret ska se ut i veckan, tror inte så mycket på vad de säger ändå. Men hoppas på att det kan bli fint snart så det kan bli trevligare att ta sig ut!

Ninni tog ju rejäl sovmorgon idag och jag tittade in till henne igen när klockan va nästan 10.30. Då hade hon nog precis vaknat, satt där i sängen och såg yrvaken ut. Men en stort leende fick man som vanligt och hon fick sin välling ändå trots att klockan egentligt närmade sig fika.
Vi mös till det i soffan och sen har det varit full rulle =)

Vi dammade lite, diskade, städade kylen, bytade plats på blommor och lite saker och sen kom Pappsen hem vid 1-tiden =)
Han va trött, men vi gick inte och vilade förrän Ninni gjorde det lite senare på eftermiddagen och vi fick väl en timme.
Ninni har bara vilat den gången idag, fick ca 1 ½ timme och ändå orkade hon va upp till nu lite efter halv 9. Kan ju hoppas att det blir lite sovmorgon imorgon med =)

Vi ska inte upp till läkaren med Ninnis ögon. Jag pratade med dem, berättade när hon fick det, vad vi har gjort och hon sa att det är bara att fortsätta att tvätta med ljummet vatten och te som vi gjort. Va inte tvunget att behandlas om det inte gav stora besvär och det har det ju inte gjort. Och ögonen har sett bättre ut idag.

Ja, nu ska det hållas kväll. Skönt, är lite slö känner jag.
Vi har börat se en serie till, de andra har ju tagit slut. Så nu tittar vi på Rome. Jag har inte sett den innan, men verkar bra, även om jag somnade igår när vi började se den. Jag va tröttare än jag trodde... =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0