Jakt och popcorn

Ja, jag och Ninni skulle ju ta och städa här lite idag...disken och det fixade vi redan i förmiddags, men resten...ja det blev inget med det =)
Ninni sov länge och när jag väl la mig och skulle vila va klockan över 4. Tänkte att, ja jag kan kanske få en halvtimme. Men det blev mer.
18.20 tittade jag på klockan när jag hörde Ninni kalla på mig.
Shit, tänkte jag.
Men hon behövde det väl och jag tackade inte nej jag heller. Men städningen struntade vi i, vi klädde på oss och körde ner och fick mat i magen ist =)
Skogstrollen va där när vi kom, kul att träffa dem med =)

Mätta i magen, Skogstrollen körde hem, Jocke blev hämtad av David och jag och Ninni stannade som backup ifall telefonen skulle börja ringa en massa.
Sen körde vi hem och jag hittade faktiskt hem via Svenköp! Har inte vågat köra den vägen själv innan ifall jag skulle svänga fel nånstans...med idag så! =)

Ninni somnade på vägen hem och sover så gott nu.
Jocke är iväg och jagar vildsvin och jag bara hoppas på att han ska ringa och säga att han fått en =)
Ska se om vi kanske kan sticka ut nån kväll tillsammans i veckan som kommer.

På onsdag ska vi till BVC med Ninni. Det är vaccination på gång. Aj...men det brukar gå över snabbt det lilla hon gråter. Hon blir mest sur =)

Imorgon. Ja, så ska mamma få komma hem! Hoppas jag iaf.
Men lite ändringar för hennes del gäller och hon ska få hjälp! Inte för att hon är så glad över det, men vi vill fan inte att det som hände ska behöva hända igen!!!
Hin har ju slarvat med maten så mycket, så hon ska få mat hem en gång om dagen och det kommer folk som kollar hennes medicin. Trygghetslarm får hon med och sen en bräda i badkaret så att hon kan sätta sig på den när hon duschar om hon vill. De två sistnämda är hon glad över och har själv pratat om innan. Men det andra har hon satt sig lite på tvären för. Men alla systrar ät eniga och vill att hon tar emot den hjälpen, det är ju egentligen inte mer än att det kommer nån med mat och att nån kollar all medicin.
Så, så är det!
Hem kommer hon iaf och det ska bli skönt! =)

Så, nu ska jag gå och poppa lite popcorn =)



Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

haha ja de har haft det bra, jag ringde inte hem till dom en enda gång under lördagen...ganska stolt över mig själv där hihi

det var skönt med en ledig dag och jag hade hoppats på lite sov morgon dagen efter men det var så förbannat varmt i sovrummet så det sket sig. =)

2010-05-24 @ 08:29:15
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0