Härliga vecka!!

Jag har inte glömt er och jag skiter inte i er. Men vi har haft fullt upp med äventyr hela veckan och jag har så mycket bilder till er.
Jag har helt enkelt inte hunnit med att sätta mig ner och fixedona med att få ut det här till er.
Men det kommer, fast kanske inte idag heller. Får se hur dagen blir.

Vi har haft glassrunde och havspremiär ena dagen och sen har det varit skogen med pick-nick premiär =)
Idag vet vi inte riktigt, hade först tänkt ta oss till Hallands Väderöar, men båtarna går bara på helgerna... Så det bestämdes nästan att det skulle bli en Österlentur och kanske Christinehofvs Slott. Men vi ska se vad det blir. Kanske, som vi med pratade om, en tur där vi ser vart vi hamnar, kolla på allt som kommer vår väg som är sevärdeheter, skogarna uppe i Skåne. Ja, upptäcka vårt vackra Skåne, kan man ju säga =)

Ninni trivs som fisken i vattnet när vi är ute och hon mumsade på tre syltkakor som jag och Mange bakade i tisdags. Det blev 4 sorters kakor den kvällen och goda blev de =)

Så jag hoppas att ni har en lika bra vecka som jag!!! =)

Ni ska få höra om allt sen!! =)



Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

härligt med utflykter. bara köra runt är härligt.

Ja det är skönt att komma hemmifrån lite och jobba, inte var det så farligt att lämna liam idag eftersom det var farmor som kom hit, värre blir det nog sen när han börjar på dagis för då är det ju helt okända människor för både liam och mig som ska ha hand om hela ansvaret.

2010-05-06 @ 17:27:55
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0