Bättringsväg!!

Jag och Marjo pkte ju inte till mamma och hälsade på. Jag tror att vi båda två va lite spända över att träffa henne. Hon visste ju inte helt hundra sist vi såg henne om nåt egentligen.
Men där satt hon lilla mamma, på sin säng och läste skvallertidning =)

Hon blev så glad när vi kom!
Hon frågade direkt hur det är med barnbarnen, hon berättade hur hon hade det och vi pratade lite om vad som hänt och vad som komma ska.
Läkaren kom och pratade med oss och hon berättade hur allt ligger till.
Det fanns en liten förändring i hjärnan när de gjorde eeg-provet, men det va inte epelepsi. De visste inte helt hudra på vad det är, men kommer inte heller göra något eller gå vidare med det om det inte visar mer symptom. Det kan te.x ha uppkommit av att mamma haft lågt blodsocker under en tid.
Hon har inte heller någon urin -eller njurbäckeninflammation. men hon har en infektion i kroppen som de heller inet vet vad det är eller var det kommer ifrån. Men hon får antibiotika och det svarar hon bra på.
Hennes blodvärde är lite lågt, så vi ska se hur det utvecklar sig.
Så, så fort det blir plats, så kommer mamma flyttas till njur-svdelningen eller till en vanlig avdelning. En vårdplan läggs upp och sen när allt ser bra ut, så ska hon få komma hem.
Men för att allt med mediciner och så att mamma ska äta ordentligt, så ska vi se om hon kan få hjälp med det när hon kommer hem.
Hon gillade inte alls det, men så är det bara. Icke att detta ska hända igen!!!!
Hon sköter ju allt bra, förutom att hon inte äter som hon ska. Hon tycker ju inte det är kul att laga mat till sig själv bara. Och det förstår jag, men hon måsta va noga med sin kost med tanke på att hon tar så mycket mediciner som hon gör och att hon har diabetes!
Men det får vi ta när hon kommer hem.

Hon är på bättringsvägen iaf, och det är det som räknas!
Jag och Marjo ska åka in och hälsa på henne på torsdag med och då, om mamma har fått byta avdelning, så ska vi ta med oss barnen med, så de får träffas! =)
Russi ska in en sväng till henne imorgon.

Innan jag och Marjo körde hem till Hörby igen, så bjöd Marjo på lunch och vi snackade och hade trevlig. Vi stannade till och tittade lite snabbt på kläder med. Marjo köpte en fin body med tårtor på och ett par legins till Ninni och jag hittade äntligen en keps till henne!! =)

Jocke han är iväg och styckar sitt vildsvin nu!! =)
Tar väl lite tid innan han kommer hem. Och Mange skulle med komma sen.

Ninni har legat och vilat, hör att hon vaknar nu.
Hon och Pappsen har varit och hälsat på hos Skogstrollen odah när jag va i Lund =)

Ha en bra kväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0